2777
2789
عنوان

چجوری تو جمع جذابین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 61 پست

خیلی اهل جذب کردن و خاص بودن نیستم 

همین که خودمو نگیرم و  تابع جمع باشم و بگو بخندی باشم و ساز مخالف نزنم 

همه چی ردیف میشه خود به خود

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
خب رمز موفقیت رو یکم بگو بدونیم....منم موقعیت خوبی دارم....از نظر ظاهری خوب و مناسبم‌....دانشجوی ارش ...

چه جالب منم ارشد حقوقم و ازدواج موفق هم داشتم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط بچه دورم جمع میشه چون زنعمو اخریم و فاصله سنیم زیاد نیس  با بچه های برادر شوهرام اما سرک ...

رابطتت با خواهر شوهرا و اونایی ک بزرگترن ازت چجوریه؟؟من خیلی خیلی راحت نیستم باهاشون 

خییلی حرف نمی زنم...

در مورد مسئله ای که بهم مربوط نیست؛ اظهار نظر نمی کنم...

کوتاه جواب میدم همراه با یه لبخند ملیحِ کوچک...

صاف میشینم؛ اگه بزرگتری تو جمع نباشه؛ پامو میندازم رو پام...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
خب رمز موفقیت رو یکم بگو بدونیم....منم موقعیت خوبی دارم....از نظر ظاهری خوب و مناسبم‌....دانشجوی ارش ...

نه اتفاقا معمولی ام

چون مطالعه م زیاده تقریبا از هر موضوعی یه چیزایی سرم میشه و خوب راهنمایی میکنم 

همه میگن مدلت مثل یانگومه آدما می آن طرفت نمیدونم شایدم باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خیلی اهل جذب کردن و خاص بودن نیستم  همین که خودمو نگیرم و  تابع جمع باشم و بگو بخندی باشم ...

اره عزیزم این درسته....اما من گاهی حس میکنم مثلا هی دورم خالی میشه با اینکه مهربون و شنونده ام 

یک فاکتوری که تاثیر مستقیم داره ،این هستش که قلب آدم داخل چشم و صورتش و رفتارش انعکاس پیدا میکنه ...و باعث جذب میشه ...

مثلا اگه مرتب منفی نگری درونی داشته باشی .و یا افراد را مرتب در درونت تجزیه و تحلیل کنی و برچسب بزنی و.... ناخوداگاه کل جسمت انعکاسش میده .تو صورتت موج منفی میاد ...

یه فاکتور دیگه ش هم طرز پوشش و حرف زدن هست که جذب کننده یا دفع کننده باشه...مثلا بعضیا حرف معمولی را هم با نیش و کنایه میزنن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من هرجامیرم همه جذبم میشن میگن هم چهره معصوم هم اخلاقت خوبه هم شوخ طبعی.گلم اعتمادبه نفستوببربالاتوج ...

من کلا شخصیتم تا حدودی درونگرا هست....تو جمعای اشنا خیلی راحت و خندونم تو جمعای غریب سختتره واسم