2777
2789

ماسک بزن وبهداشتو رعایت کن

این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا
همچنین رایگانه فقط قسمت پیامای مشاور پولیه که اونا هم به درد نمیخوره.اگه لینک باز نشد با ف یلتر شکن واردش بشین

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین
https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا درکت میکنم،من از استرس روزی صد بار میمردم و زنده میشدم،خودم کرونا داشتم و یه بچه شش ماهه شیرخوار،خیلی زوزای سختی بود برام،ولی شیر دهی ادامه دادم یعنی مجبور بوذم چون شیشه نمیگرفت و هتوز غذا کنکی شروع نکرده بودم،مواقع شیر دهی دوتا ماسم و شیلد نیزدم،شبا با فاصله شش متری تو پذیرایی میخوابیدیم،تمام درو پنجره باز بود،کمتر بغلم میگرفتم،دکتر گفت شیر خودتو بده انتی بادی تولید شده تو بدنت به بچه از شیر بهش منتقل میشه و اگه بچه مبتلا شه خفیف تر میگیره،خداروشکر یا پسرم نگرفت یا خفیف که متوجه نشدیم،دکتر عفونی بمن گف احتمال زیاد پسرت گرفته ولی خفیف چون وقتی خودت و همسرت گرفتین بچه هم تو همون خونس و همون هوارو استنشاق کرده و بغلش میکردی احتمالا گرفته،شما هم نگران نباش انشاله و توکل به خدا هیچی نمیشه ،تا بیست روز هم برای اطمینان ماسک بزن ،دستاتو قبل از هر بار بغل کردن بشور،اسباب بازیاشو ضدعفونی کن،درو پنجره رو باز کن 

من کاملا درکت میکنم،من از استرس روزی صد بار میمردم و زنده میشدم،خودم کرونا داشتم و یه بچه شش ماهه شی ...

مرسی عزیزم ممنون دیروز که تب داشتم شیر می‌خورد بالا می‌آورد امروز دارم شیر خودمو میدم 

آره بچم. دوباره شیر. خورد خوب مجبور. بودم. بد گرفته بودم

پسر من خیلی زرنگه از بیمارستان اومدم شیر نداشتم یه بار شیشه دادم سینمو پس زد تا 5روز منو کشت تا سینمو گرفت واسه همین میترسم