2777
2789

من دوستم پیش پور صادق عمل کرد همین ماه حوب شده الیته عروسکی نمیخواست هزینه شم 11تومن شده آدرسشم یاد ندارم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو مشهد دکتر رزم آرا میشناسم چون دختر خالم اونجا زندگی میکنه برای یه مدت خودش پیش ایشون عمل کرده منم دیدمش خیلی خوب بودش بینیش 

از طریق مشاوره آنلاین که داره مشاوره کردم و برای یه ماه دیگه وقت گرفتم که برم پیش ایشون وجراحی کنم به نظر من دکتر خوبیه چون من هر چی نمونه کار ازش دیدم خوب بودش 

حالا تو هم عزیزم میخوای جراحی کنه از طریق همین مشاوره آنلاین صحبت کنه بعد تصمیم بگیر برو 

دختر خاله من که خیلی خوب شده و راضی بودش منم خودم حالا یه ماه دیگه میرم انشالله مثل دختر خالم فرم بینیم خوب شده بشه 

https://mavarateb.com/doctorrazmara

دکتر مسعود ناصری صدر همون طور که دوس دارین بینیتونو عمل می کنن. من خودم عمل بینی انجام دادم و به فرم طبیعی میخواستم ولی با من همزمان یه نفر بود که میخواست بینیش فانتزی باشه. اتفاقی یه بار که برای ویزیت رفته بودم همون خانم رو دیدم که بینیشون فانتزی عمل شده بود. کارشون واقعا درسته. منم همونطور که میخواستم شد فرم بینیم و خیلی طبیعی و نچراله الانم.