2777
2789
عنوان

کیا عاشق فصل تابستونن😍خیلی خوبه

134 بازدید | 41 پست
من عاشف حال هوای تابستونم😍
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
شما کجا زندگی میکنید ؟
میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند ولی هیچ یک اثر انگشت مشابه ندارند.. " اثر انگشت تو امضای خداوند است "که اتفاقی به دنیا نیامده ای و دعوت شده ای ..تو منحصر به فردی ، مشابه یا بدل نداری .تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی ..وقتی منتخب بودن ومنحصر به فرد بودنت را یاد آوری کنی ،دیگر خودت را با هیچ کس مقایسه نمیکنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجود تو محو خواهد شد ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میوه تابستونی و بوی کولر قدیمی هارئ دوست دارم کاش شش ماه بهار بود شش ماه پاییز پاییز و بارونش و برگ ریزانش زود شب میشه
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
خیلی عالیه
ما هر روز کنار دریاییم
با بی کی نی
کلا از صبح تا شب در حال بازیهای آبی هستیم
خیلی خوبه 😑
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خودم بچه تابستونیم اما نفرت دارم ازش اه
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
تابستون تفریح خیلب خوبه استخر تابستونه
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
من عاشق زمستونم عاشق اینم هوای بیرون سرد باشه برم زیر پتو خودمو بچسبونم به شوفاز سرمایی نیستم ولی عاشق شوفاژ و کرسی هستم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼