2777
2789
عنوان

قسمتون نمیدم اما برام صلوات بفرستین د امروز بی بی چک میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 30 پست
عزیزم چهارده تا صلوات برات فرستادم برا خواهر منم دعاکنین جواب آزمایشش مثبت بشه

قربونت برم. ان شاأالله جواب آزمایش خواهرت مثبت بشه و به زودی خاله بشی

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم واگه لایق باشم برای همه اونایی که نی نی میخوان از خدا سالم وصالحش رو براشون میخوام به حق آقا ...

جااان دلم ممنونم ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی بچتو سالم بغل بگیری

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزم میگن تخمدونات ضعیفه و سنت بالاس. آره قرص و آمپول داشتم و تخمک خوب هم داشتم اما قسمتم نشده. برا ...

میشه بپرسم چند سالنه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

انشاللع خیره😍کی میزنی حالا😍

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
عزیزم ۳۹ سالمه

انشالله ک ب سلامتی باردار بشی نی نیتو بغلت بگیری

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.