2777
2789

منم همينم 

پس انداز براچيمه😄

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوبی بابا پول به دستت میرسه من قبل از اینکه پول به دستم برسه براش تصمیم میگیرم😂😂😂😂

خب منم تاالان اینطور بودم این ماه تصمیمم نگرفتم دیدم بازم همشو خرج کردم😐🤦‍♀️

هیچی قرعه خونگی برداشتم مجبورم ک پس انداز کنماز اونورم باز شوهرم بهم پول میده از پورسانت کاراشو اینا به پسرمم میده یارانه و معیشتیم ک واسه پسرمه بعد ایناام جمع میشه اگه نیاز نداشته باشم هرچندماه میرم رب سکه و نیم میگیرم.لباسم پارسال خرید کردم دیگه کرونا ک بود زیاد پوشیده نشد چون س تا خریده بودم فقط سوییتشو پوشیدم اما امسال خریدی ندارم انچنان.من کلا از بچگی اهل پس انداز بودم اونموقع با قلکالان ایجوری.تو اگه نمیتونی جلوی خودتو بگیری ی کارت بگیر رمز دومم براش نگیر پولتو بریز اونتو کارتتو اگه خودت نمیتونی نگهداری بده مادری کسی واست نگهداره من الان تا پولام جمع شه میریزم تو کارت مادرم

من یک سوم پولی دستم باشه پس انداز بقیه خرج میکنم‌ بعدچندماه اون‌یک‌سوم های که جمع کردم یه تیکه طلا ...

اهان اینم خوبه هم پول دارم برای خرج کردن هم پس انداز میشه