2777
2789

سلام بخیه جذبی داخلی زایمان طبیعی یعنی چی پس چرا بیرونیا میوفتن ولی داخلیا میگن طول میکشه تا جذب شع بعدش چطور جذب میشه من بیست روزه زایمان کردم هنوز بنظرم همونه چطور جذب میشه و چقد طول میکشه اخه خییلی بی طاقتم کرده توروخدا یکی بیاد بم توضیح بده (اینو هم بگم نخش آبیه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو زیاد درگیر نکن بدونی که چی دکترا بهتر میدونن  .داخلی نخش طبیعی از شتر ساخته میشه جذب گوشت ...

احتمالش هست بازشه بعد از بیست روز؟اخه وقتی میشورم حس میکنم اولش یجورایی میسوزه 

نخ بخیه‌ای که داخل بدن استفاده میشه از پوست و گوشت جانداران دیگه درست میشه و فقط همین نوع نخ بخیه هست که بدن انسان میتونه جذبش کنه

صحبت کُن ؛ اگه حرفات.. قوی تر از سکوتته¡¿
چقدر ماشاالله دل ‌جرات داری طبیعی زایمان کردی باریکلا ببین من شنیدم هرچی سعی کنی خشک نگهش داری زودت ...

سزارین ک بدتر از طبیعیه☹️ اخه بخیهای دور رو میشه خشک نگه دار ولی داخل ک نمیشه سشوار زد میگن خوب نیس چون باعث میشه هوا برا تو رحم

عزیزم اگر عفونت نداشته باشی مشکلی نیست خودش میفته دیگه

ولی من روز نهم و بیستم رفتم دو سری برام بخیه کشید چون بدنم حساسیت داشت جای همشون عفونت کرده بود تا نکشیدمشون خوب نشدم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
نخ بخیه‌ای که داخل بدن استفاده میشه از پوست و گوشت جانداران دیگه درست میشه و فقط همین نوع نخ بخیه هس ...

یچیزیم هست من نمیتونم داخلیارو بشورم اخه نمیشه فق اولش میشورم میترسم عفونت کنه 

سزارین ک بدتر از طبیعیه☹️ اخه بخیهای دور رو میشه خشک نگه دار ولی داخل ک نمیشه سشوار زد میگن خوب نیس ...

نگران داخلیا نباش فقط بهداشتو خوب رعایت کن  از بیرون خودتو خشک کن نه داخل