2777
2789
عنوان

درد سزارین دوم بیشتره؟

7536 بازدید | 22 پست

مامانا کمک لطفا! 

من سزارین اولم پنج سال پیش بوده و الان باردارم و برای زایمان دست تنهام کاملا. خونه مون هم دوبلکسه و پله داریم متاسفانه. 

میخوام بدونم تجربه شما از درد بعد از سزارین چطوریه؟ دومی بیشتر و سختتره؟ سزارین اول من عالی بود البته مادرم پیشم بود. الان کاملا تنهام با همسرم و بچه پنج ساله. خیلی نگرانم از درد روزای اول بخیه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی سزارین سختی داشتم

دومی رو طبیعی رفتم اونم سخت بود😐ولی سختیش می ارزید

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من جراتشو ندارم

خدا بزرگه شایدخوش زا باشید

ببین طبیعی خیلی خوبه بعدش آدم راحت میتونه پاشه و ب بچه ش برسه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم من تو سن بالا برای بار سوم سزارین شدم،اما قبل عمل درخواست پمپ درد کردم،واقعا عالی بود،در مدت بستری تا ترخیص،سه بار برای تزریق مسکن اومدن که هر سه بار گفتم احتیاج ندارم.

عزیز دل پمپ درد برای ۲۴ساعت اول عالیه،بعدشم اونقدر سخت نیست

مادرم خیلی سخت زا بوده. بخاطر همین میترسم. کسی هم کنارم نیس

مادر منم خیلی سخت زا لگن تنگ

خودمم زایمانمسخت بود

بچه ی دوساله هم داشتم.....

فقط باخودم میگفتم اگه سزارین بودم میفتادم رو تخت... چی میشد؟؟