2777
2789
عنوان

حاجتمو گرفتم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5806 بازدید | 50 پست
نه اشکال نداره

آهان خب ممنون😃میشه شما هم برام دعا کنی اگه به صلاحمه حاجتمو بگیرم؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی حاجتت چقدر غیر ممکن بود؟.  با عقل جور در میومد؟  من حاجتم خونه هست. 😭 ولی با ...

میخوای خونه بخری؟

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها آیه ۲۹ سوره مومنون رو برای خونه دار شدن بخونید روزی ۷۰ بار بعد نماز صبح

برای خونه خریدن عالیه

فقط مداومت کنید و ناامید نشید 

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   
پولشو نداریم. 😭 میشه یعنی منم صاحب خونه بشم؟ 😔

درخواستمو قبول کن یچیزی بگم امیدوارم به دردت بخوره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس(ع) بسیار مجرب سه نماز دو رکعتی توسل به حضرت ابوالفضل العباس علیه اس ...

@مهسایی3  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

خداروشکر.

من که خوندم اما حاجت روا نشدم هنوز.دیگه خسته شدم از نذر و نیازو ختم و دعا

خداجونم شکرت که هستی ...که میبینی که مستجاب میکنی دعای بندگانی که جز تو کسی رو ندارن.خدایا خودت گره های زندگیمونو بازکن 🙏من به امید اون روزی زنده ام که توی حیاط خونم لباسارو پهن کنم.اونگوشه قابلمه ی ربم بجوشه اون طرف پسرم و شوهرم تو ایوون نشسته باشن .به گلای باغچه آب بدم و برم یه چای دبش با آقایی بخورم....اون روز که از مادرشورم جدا شده باشیم عید منه.که هر موقع خواستیم بتونیم بریم خرید .بریم گردش .بریم خونه مادرم اونا بیان خونه ما😍 مسافرت بریم با دل خوش و پسرمون و خانوادم....میدونم اون روزا نزدیکه خداجون.چون تورو دارم😊 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

آخ کاش یه نگاهی به منم میکرد

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊