2777
2789
عنوان

حاجتمو گرفتم😍

5803 بازدید | 50 پست

سلام بچها برای دومین بار آقام حضرت عباس زندگیم کن فیکون کرد وحاجتم داد

باخوندن نماز کن فیکون حضرت عباس

یسریا جریان تاپیک اولم هستن زندگیم به طلاق کشیده بود معجزه کرد ودرست شد

اینبارم یه حاجت غیر ممکن رو به طور معجزه آسایی برآورده کرد نوکرتم آقا اسلام علیک یا ابوالفضل العباس  بچها هر حاجتی دارین این نماز بخونین واقعن مجزه میکنه طریقه خوندش پست بعد میزارم😍😍

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس(ع) بسیار مجرب سه نماز دو رکعتی توسل به حضرت ابوالفضل العباس علیه اسلام است.

برای برآورده شدن حاجت می توانید 3 نماز دو رکعتی با نیت توسل به حضرت ابوالفضل (ع) بخوانید.

در این نمازها در هر رکعت بعد از سوره های حمد و توحید 100 مرتبه ذکر «یا حیُّ یا قیُّوم» را تکرار کنید.

پس از سلام نماز، ذکر تسبیحات حضرت زهرا : https://namnak.com/-%D8%AA%D8%B3%D8%A8%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7-.p14951 (س) و پس از آن 100 مرتبه برای حضرت ابوالفضل (ع) صلوات بفرستید.

در نهایت انگشت سبابه دست راست را به سمت قبله گرفته و 100 مرتبه عبارت «السلام علیک یا ابوالفضل العباس» را تکرار کنید.

حال به سجده رفته و دست های خودتان را به سمت آسمان ببرید و 25 مرتبه بگویید:«الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس» و حاجت خود را بخواهید.

دو تا از نماز های دو رکعتی را قبل از برآورده شدن حاجت تان بخوانید و سومی را گرو نگه دارید و بعد از برآورده شدن حاجت تان بخوانید.

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی حاجتت چقدر غیر ممکن بود؟.  با عقل جور در میومد؟  من حاجتم خونه هست. 😭 ولی با ...

حاجتم خیلی غیرممکن بود  مطمعن باش اگه به صلاحت باشه  درست میشه😍

کاش حاجت منو هم میدادن☹حدود۲ماهه خوندم هنوز اتفاقی نیفتاده البته هنوز ناامید نیستم..

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
میشه بگی حاجتت چقدر غیر ممکن بود؟.  با عقل جور در میومد؟  من حاجتم خونه هست. 😭 ولی با ...

عزیزم یه آیه هست تو سوره مومنون اگه اشتباه نکنم ما اونو یه سال مدام میخوندیم یعنی توشبانه روز هروقت یادمون میفتاد میگفتیم.خداروشکر خواهرم معجزه وار خونه خرید.فکر کنم آیه 29 سوره مومنون بود.وقل رب انزلنی بود اولش.ان شاالله بزودی صاحب خونه میشی😍

خدارو شکر.  منم دعا میکنی عزیزم؟  ❤️

آره گلم حتما💜

کاش حاجت منو هم میدادن☹حدود۲ماهه خوندم هنوز اتفاقی نیفتاده البته هنوز ناامید نیستم..

ازته قلبت بخون اگه به صلاحت باشه حاجت میگیری ان شالله

توروقران منم دعا کن شفامو بگیرم 

ان شالله💜

ازته قلبت بخون اگه به صلاحت باشه حاجت میگیری ان شالله

از اول بخونم؟اشکال نداره؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
از اول بخونم؟اشکال نداره؟

نه اشکال نداره