2777
2789

البته این حیوون خونگیمون نیس،پیداش کردیم بالش شکسته بود،بردیمش دکتر،تاوقتیکه خوب شه پیشمونه،بعدشم ولش میکنیم 

این زاغه بچه ها، ولی اسمشو سیاوش گذاشتیم🤩🤩

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بانمکه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
حیوون خونگیای ما مورچه ان عکس بزارم

بذار🤣

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

امروز یکی عکس مورچه گذاشت وفت حیوون خونگی ما🤣 منم وسعم در همون حد میخوای عکس بزارم 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
چه باحاله

عاره خیلی شیطونه ولی

امروز یکی عکس مورچه گذاشت وفت حیوون خونگی ما🤣 منم وسعم در همون حد میخوای عکس بزارم 

بذا🤣🤣

من فیدومو بزارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لاک پشتم تو حیاط اخه 

اخی... لاک پشتم یه مدت داشتم 🤩

من فیدومو بزارم

وااای اوووخی😍😍😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من فیدومو بزارم

واااااایییییی چقد ناز خوابیده

بذار🤣

شرمنده بخدا باردارم اصلا از تخت که میخوام بیام پایین کله استخونام درد میگیرع /برا ما هم مورچه سیاهه اسمشم میذاریم سیامک/

ولی واقعا زاغه قشنگی داری💜💜

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋