2777
2789
عنوان

کرونا و دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 22 پست
خیییلی حرف شنیدم و یادم رفته  فقط تلاش کردم هر دعوایی بچم دیده یادش بره. ناخون میخورد .اینقدر ...

بچه ها خیلی زودتر از ما بزرگ ترا فراموش میکنن به شرطی که خودتم سعی کنی فراموش کنی قلبا ، اصلا نگران نباش ، شما خوب باشی قول میدم اونم خوب میشه ولی از حرفات معلومه که بار سختی های گذشته هنوز رو دوشت سنگینی میکنه 

حالا که انقده عاشق دسته گلتی ، سعی کن یه بسم الله بگی و همه چیو فراموش کنی و یه مدت بی خیال شوهرت و کاراش بشی تا اوضاع آروم بشه 😊

خیییلی حرف شنیدم و یادم رفته  فقط تلاش کردم هر دعوایی بچم دیده یادش بره. ناخون میخورد .اینقدر ...

الهیییی بگردم میدونم چی میگی عزیزم ولش کن سربه سرش نزار بزار هرکار دوس داره بکنه فقط بخاطر بچت 

که نترسه یه وقت 

انشالله شوهرتم سر عقل بیاد فقط بخاطر بچت سربهسرش نزار

میشه واسه سلامتی خواهرم صلوات بفرستین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی بگردم میدونم چی میگی عزیزم ولش کن سربه سرش نزار بزار هرکار دوس داره بکنه فقط بخاطر بچت  ...

بچم دو سال و خورده هست 

به باباش میگه بوسش کنه بخنده 

به من میگه بخواب خوب بشی 

و....

خب مجبورم بگم ما با هم خوبیم و به خاطرش کوتاه بیام .

ولی دلم هم نمی‌خواد پررو بشه فکر کنه هر کار کنه به خاطر بچه کوتاه میام .

اینجوری از کارش پشیمون نمیشه

شوهرم زبون خیلی می‌ریزه ولی کار خودشو می‌کنه 

ببین سعی کن تا جایی که میتونی از تنش و درگیری جلوگیری کنی اگه با زبون رام میشه سعی کن با زبون خوش رامش کنی واسه اینکه از کارش پشیمون بشه سعی کن حس عذاب وجدان بهش بدی یکاری کنی عذاب وجدان بگیره که اینم نباید با دعوا و درگیری باشه با یکم مظلوم نمایی و زبون خوش😉

میشه واسه سلامتی خواهرم صلوات بفرستین🙏

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نو ...

سلام عزیزم دختر من واکنش های پوستی و رفلاکس و دفع خون و خلط داشت ۱۵ ماهگی خوب شد