2777
2789
عنوان

چرا باید بچه دار شد

168 بازدید | 15 پست

واقعا چرا باید با وضعیت فقیر و متوسط بچه اورد که چی بشه؟ تاج تختشون بی ولیعهد میمونه ؟

اونم تو میدل ایست🥲

فقط فقط جنایت میکنن ، اصلا شاید کسی دلش نخواد با وضعیت معمولی بدنیا بیاد و هی در جا بزنه .....

من تو خانواده فقیر بدنیا اومدم با کلی حسرت و عقده خیلی شدید عقده ای هستم و اصلا عزت نفس ندارم 

الانم که ده ساله ازدواج کردمو وضعیت زندگیم متوسطه افسردگی گرفتم و  بخاطر تروما های که بهم وارد شد فقط به مرگم فک میکنم لعنت به پدر مادر خودخواهم که منو با اون وضعیت نکبت بار بدنیا اوردن با 9 تا بچه، مادر و پدرمم که بشدت پسر دوست بودن من فقط کلفت اون خو نه بودم بزور دانشگاه گذاشتن برم تا اینکه پسر عموم اومد خواستگاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل داری درد و دل کن ولی واقعا تصمیم گرفتن اونم تو مهم ترین و خصوصی ترین تصمیم زندگی هرکس نمیتونی دخالت کنی شاید یکی باردار باشه اینجا با خوندن این حرف دلش بشکنه یا حالش بد بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ولی حرفت حقه🤍 

حالا بعضیا میان میگن نه بچه برکت خونست خدا روزی رسانه و فلان.... 

آخه خدا عقلم داده خدا روزی میده اما با این وضع زندگی هیچ جوره نمیشه گفت خدا همین جوری روزی میده آدم باید یکم تلاش کرد

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

والا منی که شرایط مالی و فرهنگیم اوکیه بازم به بچه فکر نمیکنم نمیدونم بعضی ها واقعا چیکار دارن میکنن با آینده یه جامعه ای

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

عزیزم من مخالف ده تا فرزندم. اما خب آدم ی عمر زحمت می‌کشه دو قرون پول جمع می‌کنه ببره بده به فامیل ک چشم دیدنش رو ندارن این ی طرف از اون ور آدم برا بچه داشتن ذوق می‌کنه من خودم ی عمر با این آرزو زندگی کردم که دختر دار بشم هنوز هم مادر نشدم و شاید نخوام مادر بشم اما این ی حس خوبه چرا این حس رو از خودمون دریغ کنیم خب شما مشکل تون با فقره تلاش کن خودتو بکشی بالا  فقیر نباشی 

بایدی وجود نداره یکی ۱۰تا میاره یکی نمیاره یکی با کلی دوا دکتر بچه دار نمیشه یکی هم نمی‌خواد و بچه د ...

درسته 

ولی خیلیا که هنوز به سن ازدواج نرسیدن و ازدواج کردن نباید همین جوری بچه بیارن چون سواد تربیت درست ندارن (مثل بعضی از دهه هشتادی های الان😐)

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

دیگه چیکار کنیم؟

بچه هم نیاریم یه جور دیگه باید زخم زبون های اطرافیان رو تحمل کنیم که بچه دار نشد و...

بعدم اینکه پایه بعضی زندگی ها رو بچه محکم میکنه 

تو همین سایت طرف میگفت چن ساله بچه دار نمیشم هر بار که تولد میگیرن برا بچه های فامیل ،اشکام ناخودآگاه سرازیر میشه....

بچه دار شدن و بچه نیاوردن هر دو به اندازه خودش مشکلاتی داره

دیگه باید تحمل کرد...‌

دیگه چیکار کنیم؟بچه هم نیاریم یه جور دیگه باید زخم زبون های اطرافیان رو تحمل کنیم که بچه دار نشد و.. ...

هیچ وقت به حرف مردم اهمیت نده اونا زندگی خودشونو دارن شما زندگی خودتون 

در ضمن ظاهر زندگی هر کسی با باطنش فرق داره🤍