2777
2789
عنوان

کرونا و دعوا

448 بازدید | 22 پست

مادرشوهرم مریض شده بود شوهرم بردش دکتر و....شوهرم بعد از ظهر اومد دنبالم از سر کار برگردم دیدم کلی خرید کرده .فکر کردم برای خونه هست .که بعد تو راه گفت دارم میرم پیش مامانم کروناش مثبت شده. منم گفتم اگه مثبته چرا بری اونجا ما بچه کوچیک داریم تازه دو هفته ست خوب شده تب شدید کرده بود . اگر مریض بشه دوباره چی؟ نمیتونه دووم بیاره. خلاصه من اومدم خونه و اون خواست بره . بهش گفتم اگر میخوای بری پس باید خودتو قرنطینه کنی . رفت . بعد چند ساعت زنگ زد نزدیک خونه م اگر چیزی میخوای بگیرم .منم گفتم همونجا که رفتی بمون و... 

خلاصه اومد و صحبت کردیم سر این که من گفتم روزی فلان قدر میمیرن به خاطر بی فکری و مراعات نکردن هست و.... خلاصه حرفمون شد و من گفتم این بچه مریض بشه به من میچسبه و من حوصله ی مریضی ندارم. تو شاید برات مهم نباشه مریض بشی و من برام جونم مهمه و... دعوا شد گفت تو میتونی بری جای دیگه برو رو تراس بخواب گفتم میرم خونه مامانم گفت بروووووو. منم جمع کردم برم دخترم گریه افتاد و... بعد منو از سمت در هل داد و زد که برو بچه رو بگیر و..... بچه هم جییییغ و... 

چرا مامانو زدی ؟ ببخشید بگو و.... 

اومدم تو خونه لباساشو تنش کردم یه دور زدیم خوابش برد. 

اومد دنبالمون تو خیابون ما رو آورد خونه و جای بچه رو درست کرد .ولی به من دیگه چیزی نگفت و خوابید.شما بودین چیکار میکردین ؟ بد حرفی زدم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی که عادی صحبت می کردیم بهش میگفتم منطقیش اینه که آدمی که کرونا میگیره قرنطینه بشه و.... بعد هی دااااد میزد ای برو گمشوووووووو و.... 

بهش میگم دارم باهات صحبت میکنم چرا سر من داد میزنی خب

واقعا نمیتونم انتظار داشته باشم همسرم درحال بیماری ،مادرش رو تنها بزاره و سر نزنه بهش

نهایتا میتونستید توصیه های بهداشتی بکنید بنظرم

مامانم الان کرونا داره ،جز من کسی نیست که بهش سربزنه فعلا،دوتا بچه دارم ،شوهرمم خودش درگیر کرونا بود و اخرای قزنطینه اش بود که مامانم درگیر شد، مگر میشد مامانمو تک و تنها رهاش کنم

وظیفه ام بود ،حتی شده به قیمت تو خطر انداختن خودم.البته که همه جوره رعایت کردم و نکات بهداشتی رو تا جایی که میتونم بازم مراعات میکنم

مگه میشه واسه مادر مریضش خرید نکنه؟

با خریدش مشکل ندارم ولی بره بده بهش و بیاد .

ما دو هفته تو خونه تب و لرز داشتیم هم من هم بچه دو سالم آرزوی مرگ میکردم نمی‌تونستم رو پا بند شم خودم دارو می‌خوردم گیج خواب ولی باید شب بیدار مبموندم‌ که بچه نبش بالا نره تشنج میگیره .

مگه کسی خبر مارو گرفت ؟ 

یا شوهرم این کارا رو واسه ما کرد ؟ 

نه عزیزم حق داشتی کسی که فهم شعور داره پیش یه کرونایی نمیره هم خودشو بدبخت کنه هم بقیه رو... باید خرید میکرد میرفت پشت در میذاشت میومد بیزون زنگ میزد مامانش از پشت در بر داره. 

کرونا ست ها... سرماخوردگی نگرفته که. 

این بیماری کشنده واگیر داری هست که چند میلیون نفر و تو دنیا کشته. به راحتی آب خوردن در عرض دو ماه از چین به تمام نقاط کره زمین رسید چجوری توقع داره از یکم اونور تر به اون نرسه 

واقعا نمیتونم انتظار داشته باشم همسرم درحال بیماری ،مادرش رو تنها بزاره و سر نزنه بهش نهایتا میتونس ...

مادرشوهزم تو بارداری منو از خونه ش بیرون کرد .

حتی دیدن بچم نیومد .

ما هم تو خونه افتاده بودیم کسی حتی تلفنی خبر ما رو نگرفت 

مرگو به چشمم دیدم .نمی‌خوام دوباره بچم درگیر مریضی بشه بعد دو هفته

نه عزیزم حق داشتی کسی که فهم شعور داره پیش یه کرونایی نمیره هم خودشو بدبخت کنه هم بقیه رو... باید خر ...

من همینو بهش گفتم 

گفتم این مریضی چیزی نیست که باهاش احساساتی برخورد کنی بگی برم عیادت .

بعد فحش داد .

گفت تو برو جای دیگه .

جون بچم برام مهمه .

کلی زجر کشیدم تا بزرگش کردم .

اینقدر که مریض بود .

تازه یکم رو روال افتاده .

اندازه ده تا بچه سرش اذیت شدم و دکتر رفتم 

حتی یک شب نگهش نداشت .

حتی زایمان کردم نیومد .

برای این آدم جونمونو به خطر بندازم ؟

نه عزیزم حق داری فقط دیگه فکر و خیال بد نکن دعا کن ایشالله نگرفته باشه 

گرفتنش به درک .

با این کارا خیلی چیزا به آدم ثابت میشه .

همیشه وقتی یه طرف من بودم یه طرف مادرش با من بد دعوا کرده یا یه چیزی شکونده.

نمی‌دونم چجوری باهاش برخورد کنم که حساب کار دستش بیاد

مادرشوهزم تو بارداری منو از خونه ش بیرون کرد . حتی دیدن بچم نیومد . ما هم تو خونه افتاده بودیم کسی ...

از شوهری که مادرش این بی حرمتی ها رو به زن و بچه ش کرده و چیزی نگفته ، معلومه فرهنگش در مقابل یه مریضیه به این خطرناکی هم در همین حده دیگه 

نه عزیزم ظ، نه خانوم ، حرف شما کاملا منطقی هست ، مشکل از ایشونه 

از شوهری که مادرش این بی حرمتی ها رو به زن و بچه ش کرده و چیزی نگفته ، معلومه فرهنگش در مقابل یه مری ...

خیییلی حرف شنیدم و یادم رفته 

فقط تلاش کردم هر دعوایی بچم دیده یادش بره.

ناخون میخورد .اینقدر آب میشدم وقتی میدم .

براش وقت گذاشتم که آروم بشه اضطراب نداشته باشه.

حالا امشب دوباره جلوی بچه همچین منو پرت کرد تو خونه که بچه داشت سکته میکرد

چقدر تلاش کنم که باز دوباره یادش بره ؟

الان فقط این فکرمو درگیر کرده 

بچم 😭