2777
2789
عنوان

بیمه تأمین اجتماعی

251 بازدید | 12 پست

سلام به همگی،من بیمه شوهرم هستم و دفترچه دارم،ولی میخوام جدا هم خودمو بیمه کنم که بعدا بهم حقوق بازنشستگی بدن،کسی اطلاع داره که میشه یا نه؟و اگه میشه باید ماهانه چقدر حق بیمه بپردازم؟

یه سوال دیگه اینکه الان که سن بازنشستگی ظاهرا افزایش پیدا کرده تا سن ۷۵ سالگی,بابای من ۷۰ سالشه،بیمه اش میکنن؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره راهنماییم کنه

شما اگه جدا خودتو بیمه کنی از زیرپوشش بیمه همسرت خارج میشی دیگه دفترچه بیمه تامین اجتماعیت باطل میشه

پدرت باید حداقل ۱۰سال سابقه بیمه داشته باشه تا بهش حقوق بازنشستگی بدن

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

بله خودتون رو بیمه میکنن

از ۲۵۵ داره تا ۳۵۵ 

پدرتون رو نه 

فقط تا ۵۰ سالگی و در صورت داشتن سلامت جسمی بیمه میکنن

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونی خودت جداگانه بیمه ات رو بپردازی،من سالانه پرداخت میکنم امسال شد نزدیک سه تومن،البته من بیمه درمانی ندارم فقط بازنشستگیه،فکر میکنم از پنجاه سال به بالا نمیتونن بیمه بشن،البته مطمئن نیستم

شما میتونی خودت جداگانه بیمه ات رو بپردازی،من سالانه پرداخت میکنم امسال شد نزدیک سه تومن،البته من بی ...

مرسی عزیزم،یعنی باید از زیر پوشش شوهرم بیام بیرون؟

اطلاع داری بعدا حقوق بازنشستگی چقدر میدن؟

شما یعنی دفترچه بیمه نداری؟

مرسی عزیزم،یعنی باید از زیر پوشش شوهرم بیام بیرون؟ اطلاع داری بعدا حقوق بازنشستگی چقدر میدن؟ شما ی ...

بله باید بیاید بیرون،حقوقتون بستگی به دوسال آخر پرداختتون داره،اگه اونموقع رو بدید یک شرکت براتون رد کنه حقوق کامل میگیرید. نه من دفترچه درمانی ندارم 

خب هرکسی ک اطلاعات داشته باشه جوابتونو میده خواهش میکنم

نمیشه برای پدرم ۵سال رو بخریم و ۵سال هم بیمه پرداخت کنیم؟

برای خودم از این بیمه های خصوصی مطمئن ، چیزی سراغ ندارید؟

بله باید بیاید بیرون،حقوقتون بستگی به دوسال آخر پرداختتون داره،اگه اونموقع رو بدید یک شرکت براتون رد ...

ببخشید عزیزم وقتتون رو میگیرم،الان حقوق  کامل چقدر میدن؟