2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ویچر

دکتر استرنج و مستر نورل

سی

جانوران شگفت انگیز

ماجراهای ناگوار

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وای مرسی 😁😘

خواهش دوتای آخر سریال نیستن البته😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بریکینگ بد و پیکی بلایندرز

اگ درست نوشته باشم😅 البته نمیدونم چ ژانریه خودمم ندیدم ولی خیلی تعریف شنیدم گفتم بت بگم😁

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
لاست ومپایر دایریز_اوریجینالز

ومپایر دایریز و اوریجینالز به اون سبکی که میخوای میخوره درباره خون آشام و جادوگر و ایناس

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
بریکینگ بد و پیکی بلایندرز اگ درست نوشته باشم😅 البته نمیدونم چ ژانریه خودمم ندیدم ولی خیلی تعریف ش ...

من هردو دیدم ژانر درام جنایی تقریبا میشه گفت 

بریکینگ بد بهترین سریال جهانه 

پیکی بلایندرز هم جز 5 تا سریال برتره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
من هردو دیدم ژانر درام جنایی تقریبا میشه گفت  بریکینگ بد بهترین سریال جهانه  پیکی بلایند ...

عه مرررسی😍

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز