2777
2789
عنوان

عموم و بابام

733 بازدید | 28 پست

اولش جریان از این قرار بود که وقتی ما بیرون بودیم عموم به بابام زنگ زده که ما میخوایم‌بیام و اینا بابام هم گفته که من باید به فریده (مامانم ) بگم 

بعد خلاصه ما اومدیم خونه گفت میخوان بیان و اینا از همین‌اولم بگم عموم بابام رو عروسیش دعوت نکرد 😒

بعد بابام گفت میخوان یا جمه بیان یا پنج شنبه بعدش من گفتم ما نییتیم و اینا 

بعد هیچی قرار شد جمعا بیان 

بعدش بابام یه پنج دقیقه بعد وایساد باهام دعوا کردن که تو چیکار برادر من داری و برادر من مگه چیکارت کرده و مهمون حبیب خداست و تو چقدر حرومزاده هستی و حسابی کلی حرف 

بعد گف من همیشه مهمون نوازم 😑قابل نکته هم‌باشه که هر وقت خالم و دختر خالم و داییم میان خونه چون ما فقط با اینا رابطه داریم فقط یه سلام‌میده و میره تو اتاق درم‌میبنده 

بعد بابام‌خوب گاهی پنج شنبه و اینا ش#ر #ا#‍ ب میخوره و بعد که مثلا خالم‌میاد انقد بگو بخند میکنه که همه تعجب میکنن 

اینم بگم هم بابام و عموم مهندسن الانم دارن ساختمونومیسازن 

ادامه داره؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما چه و اینا

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞

ببخشید خنده ام گرفت ب پنج شنبه و شراب خوردن 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

تو نباید دخالت کنی شاید دوجا بد بوده یه جا خوب موضوع به پدرت مربوط رفتار پدرتم به مادرت مربوط 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
والا همه خندشون میگیره تو اولینش نیستی 😓😂

خب دوست داره با فریده خانم خوشبگذرونه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی