2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل...

289 بازدید | 18 پست

دندون عقلمو جراحی کردم...سه ساعت و نیم گذاشته هنوز خون میاد .داره کم کم دردش شروع میشه .ولی چون خون میاد نمیشه گاز استریل رو در بیارمو قرص بخورم دکتر گفت بعد دو ساعت گاز رو دربیار و قرص هاتو بخور..

کسی تا حالا انجام داده ؟بنظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفتن یه ساعت بعد گاز رو بردارین، بستنی و فرنی سرد و شیر سرد بخور از نی استفاده نکن ، کلا غذای مایع و سرد بخور، بستنی زود خوب میکنه ، ژلوفن هم بخور

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

از منم خون می اومد کم ،درد هم زیاد داشتم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
عزیزم هزینه پر کردن چقدره با عصب کشی؟

ببین قیمت ها خیلی مشخص نیس هر دکتری هرچی بخواد میگه  از ۴۰۰ تا ۸۰۰ پرکردن سطحی 

یک میلیونو خرده ای هم عصب کشی 

دندون من عصبی کشی مییخواست ولی روکش سفید زد گفت این برات می مونه حیف عصب کشی کنی 

دوستت دارم ...و این نهایت وابستگیست❤❤
منم باید برم  اون لحظه خیلی درد داشته  بیهوشی میخواد ؟

نه عزیزم اون لحظه اصلا درد نداشت .خیلی راحت بود.من دو تا سمت چپم رو باهم کشید بالایی راحت در اومد ولی پایینی شکست تو دهنم و مجبور شد پاره کنه در بیاره و بخیه بزنه... اصلا درد نداشتم الانم چون سریش داره میره کمی درد داره ولی نه زیاد والا دردش از درد پریودی من کمتره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️