دندون عقلمو جراحی کردم...سه ساعت و نیم گذاشته هنوز خون میاد .داره کم کم دردش شروع میشه .ولی چون خون میاد نمیشه گاز استریل رو در بیارمو قرص بخورم دکتر گفت بعد دو ساعت گاز رو دربیار و قرص هاتو بخور..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنهانه دندونت یعنی هنوز در نیومده یا در اومده کج در اومده ؟
نه رو هستش مشخصه فقد توش خالی شده دیواره هاش مونده .وقت دادن ک بریم جراحی ترسیدم نرفتم.چون یه بار ک رفتم دندونمو بکشم مرتیکه یه چی کرد دهنم کشید بدونه اینکه بیحس شده باشه.اسی چقد طول میکشه؟دردم داشتی؟
نه رو هستش مشخصه فقد توش خالی شده دیواره هاش مونده .وقت دادن ک بریم جراحی ترسیدم نرفتم.چون یه بار ک ...
نه همون لحظه که کشیدن اصلا درد نداشت.بعدش ک اثر ماده ی سری رفت هر موقع درد میکرد قرص مسکن میخوردم همون لحظه خوب میشد دردم...منم هر دو تا دندونم دراومده بودن و پنهان نبودن ...ولی شانس بدم موقع کشیدن یکی از دندونام تاجش شکست و خودش موند تو لثه ک مجبور شد دکتر با تیغ پاره کنه و در بیاره و بخیه بزنه ک بازم اصن درد نداشت ...جمعاً ۱۰ دقیقه بیشتر طول نکشید.البته من دکترم خیلی وارد و خوب بود چون خیلی ها ک یکی از دندون هاشونو پیش دکترایی دیگه جراحی کرده بودن و دندون دیگشونو زیر نظر این دکتر بودن خیلی راضی بودن و میگفتن ک دندون قبلی اذیتمون کرده و درد داشته ولی این دکتر کارش خوب بوده و ...