2777
2789
عنوان

بچه های کرج لطفا کمکم کنین .گیر‌کردم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 6382 بازدید | 52 پست
ببین چون بیمارستان خصوصی هم زایمان انجام میده ممکنه اختیاری قبول کنه ، درباره بیمارستان دولتیش نمیدو ...

به امید خدا عزیزم.نمیدونم خیلی ترس دارم از طبیعی.یجور وحشت دارم....

کدوم بیمارستانا کار میکنه؟

به امید خدا عزیزم.نمیدونم خیلی ترس دارم از طبیعی.یجور وحشت دارم.... کدوم بیمارستانا کار میکنه؟

مریم ، امام خمینی ، کسرا ، قائم ، قبلا با هنر یادهمون امام علی هم بود که الان مرکز کروناست نمیدونم اونجا میرن یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم ، امام خمینی ، کسرا ، قائم 

عه چه خوب.کسری میخام برم منم.ببین شما الان توی این هفته خدایی نکرده مشکلی برات نبوده؟مثلا لکه بینی یا...ببخشید میپرسم میخام ببینم تشخیصشون چطوره

عه چه خوب.کسری میخام برم منم.ببین شما الان توی این هفته خدایی نکرده مشکلی برات نبوده؟مثلا لکه بینی ی ...

نه هیچی خدا رو شکر ، من قبلا کورتاژ داشتم و خود ایشون برام انجام داد و از وضعیتم اگاهی کامل داشت از اول بارداریم بهم آسپرین و شیاف داد و همه نکاتی که باید رعایت میکردم رو گفت 

گوهردشته.دکتر سمت ۴راه طالقانی عظیمیه گوهردشت اینا باشه اکی هستم برم.

والا من یه ماما باتجربه میشناسم خودم دوران بارداری رفتم پیشش خیلی خوب بود،شیوا فرشیدی بود مهربون باتجربه ،ولی دکتر خوب نمیشناسم

والا من یه ماما باتجربه میشناسم خودم دوران بارداری رفتم پیشش خیلی خوب بود،شیوا فرشیدی بود مهربون بات ...

من چون بارداریم یه مقدار با لکه بینی و اینا هست گفتم متخصص باشه خیالم راحتتره

الان چه قرصایی برات نوشته؟ان تی رفتی؟

ان تی شنبه میرم ، ید و فولیک بهم داده ، آسپرین ، ب۶ ، و شیاف ، از بعد از ان تی هم ویتامین ها رو تجویز میکنه ، البته هفته های اول ویتامین دی هم داده بود که گفت از هفته ۱۰ قطع کنم تا بعد اگر لازم شد دوباره مصرف کنم 

من میرم پیش دکتر زینب کهتری ازشم تا الان راضی به مشکلی هم خداروشکر نخوردم ببینم عملکردش چیه فقط خیلی با حوصله اس واسه بیمارش

ولی از اقوامم یکی رفته بود پیش سوسن کیانی خیلی ازش راضی و از زایمانش یکی از دوستام همچنان میگه جون خودشو بچه شو مدیون دکتر فریبا بهنامه

بستگی داره کدوم منطقه باشی اگه بتونی بیای طالقانی اینا خوبن اگه بچه فردیس کرجی دوستم میره پیش شروین افصحی خیلی راضیه

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم