2777
2789
عنوان

بچه های کرج لطفا کمکم کنین .گیر‌کردم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 6382 بازدید | 52 پست
کهتری و مادرشوهرم تو نت سرچ کرد گفت همه تعریفش میکنن خودش وقت گرفت برام ولی من خودم از دکتر بهنام وق ...

اتفاقا مادرشوهر منم تعریف کهتری رو کرد خیلییییی راضی بود ازش اما تا فهمید ک فقط بیارستان مریمه گف ولش کن .چون از بیمارستان مریم خاطره ی خوبی ندارن .منم راجب کیانی شنیده بود ک میگفتن خوبه ولی وقت نمیذاره برا بیمار.شما دکتر هدایتی رو نشنیدی؟مرد هستن.

اتفاقا مادرشوهر منم تعریف کهتری رو کرد خیلییییی راضی بود ازش اما تا فهمید ک فقط بیارستان مریمه گف ول ...

نه نشنیدم ازش 

آره بدیه کهتری اینکه فقط تو بیمارستان مریم ه

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی کی زایمان میکنین؟همون مریم قراره برین؟ طبیعی هستین؟

من دکترمو عوض کردم میرم پیش دکتر حمیده عباسی احتمال زایمان زودرس دادن احتمالا سی و شش هفته ام تموم بشه پسرم دنیا بیاد همون طبیعی بچه عجله داره نمیتونه صبر کنه تا زمان سزارینم برسه احتمالا هشت فروردین به بعد بیاد

بیمارستان مریم رو قبولش ندارم شلوغه میخوام قائم زایمان کنم

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
عه چه خوب.کسری میخام برم منم.ببین شما الان توی این هفته خدایی نکرده مشکلی برات نبوده؟مثلا لکه بینی ی ...

بهتون پیشنهاد میکنم کسری نرید .من کسری رفتم بعد زایمان پسرم فوت کرد .چون دستگاه nicu نداشت 

سلامت روان حق همه ماست !