2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜

چــــــاپ عکــــــس رایــــــگان😍😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5181058/عکسوت-چاپ-عکس-رایگان?postId=158621508

💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
نمدونم وووییییی الان درد گرفت آخه از صب هم کلی کار کردم

نباید به خودت فشار بیاری.شاید برااون باشه.

کاراتو تقسیم کن هرروز یه مقدارشو انجام بده.

من تو اثاث کشی فهمیدم باردارم ولی اصلا جوری کار نکردم جاییم درد بگیره خطر داره.خصوصا تو ۳ماهه اول که احتمال سقط هست

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
نباید به خودت فشار بیاری.شاید برااون باشه. کاراتو تقسیم کن هرروز یه مقدارشو انجام بده. من تو اثاث ...

وسواس گرفتم هرچقدر هم کار میکنم و تمیز میکنم راضی نمیشم همش خونه هامو بهممیریزم آخرشم فک میکنم همه جا کثیفه

وسواس گرفتم هرچقدر هم کار میکنم و تمیز میکنم راضی نمیشم همش خونه هامو بهممیریزم آخرشم فک میکنم همه ج ...

وای خیلی اشتباه میکنیا. ۳ماهه اول بچه جاش سفت و محکم نیست دور از جون سقط میشه ها

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببخشيد ميشه من يه سوال بپرسممم ؟! ببخشيدا وسط تاپيكتون...:)

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

ميگمااا بيبي چك تو هر هفته اي ادم باشه نشون ميده؟ مثلا ١١هفته يا بيشتر..منظورم اينه كه كلا تا اخر بارداري بيبي چك مثبت ميشه يا نه فقط همون اول مثبت ميشه؟!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-