2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجازه ندم؟

میان میبرنش

یسری وقت ها هم یواشکی

خیلی به لوس کردن بچه اعتقاد دارن،میگن بچه تا ۷سالگی باید حرف حرف اون باشه

من اعتقاد دارم تا یک سال و نیم ،بقیه اش باید معنی نه و هرکاری نباید کنه رو بفهمه

مثلا میخوره زمین من میگم مواظب باش اینجوری نباید بدویی

اونا میگن وای وای دردت بجونم بمیرم برات وای وای فلان و بیسار و شالاپ شالاپ زمین رو میزنن

یه چیزی میخواد گریه میکنه،من میگم اروم میشه ولش کنید

اونا میگن نه نه بمیرم برات بیا بگیر بیا بگیر ،یا بیا بریم بیرون.

یا وسیله میریزه زمین من میگم بیا با کمک هم جمع کنیم اونا میگن عیب نداره و تند تند خودشون جمع میکنن...

بعد بنظرت از نطر بچه من ادم خوبه ام یا اونا ادم خوبه؟

من برای مستقل شدنش میگم و دارم کار میکنم اونا در جهت لوس کردنش

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
بدون خودم و شوهرم نمیزارم بره وهمینطور شوهرمم بدون ما نمیره دوسه روز یکبار اونم فقط شب ۲ ساعت میری ...

چجوری واقعا اینجوری کردی...

کاشکی منم اینجوری بود شرایطم

حتما پدرشوهر و مادرشوهرت تنها هستن؟

من خواهرشوهرم اینا هم هستن و دوتا بچه دارن که دام واقعا خونه

من بچه ندارم ولی اگه از اول رسمی برخورد کرده باشی قابل تحمله درکل زندگی آدم همیشه تحت کنترل اوناست مثلا اگه یه مسافرت بخوای بری دستت خالی باشه و نتونی سوغاتی بیاری نمیتونی پنهان کنی اونا متوجه میشن این یه مثال بود عزیزم،درکل اگه ساختمون مشترک هستی تا اونجایی که در توانته پس انداز کن و از این فرصت استفاده کن که به امیدخدا بری خونه خودت

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من اجازه ندم؟ میان میبرنش یسری وقت ها هم یواشکی خیلی به لوس کردن بچه اعتقاد دارن،میگن بچه تا ۷سال ...

ببین توی خونه خودت قوانین خودت رو‌ پیاده کن از طرفی به بچه ات به شدت محبت کن بازیهای مختلف رقص آواز آهنگ من برای پسرم میکروفون خریدم اون میخوند من میرقصیدم هی بچسب بهش ماچش کن ولی ولی ولی قوانین رو‌زیر پا نذار 

پسر من سه سالگی حتی یکبار به من گفت مامان بزرگ رو بیشتر از تو دوست دارم اما الان که ۸ سال و خرده ای سنش هست جلوی مامان بزرگش میگه مامانم هرچی بگه همون درسته مامانم بوی بهشت میده مثل گله 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ببین توی خونه خودت قوانین خودت رو‌ پیاده کن از طرفی به بچه ات به شدت محبت کن بازیهای مختلف رقص آواز ...

بخدا خیلی باهاش بازی میکنم،میکروفن هم گرفتم براش کلا باهم خوش میگذرونیم

ولی میدونی کجا باختم اینکه من تنها ام با خودش ولی پایین مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا و بچه هاش هستن اونجا خوب مسلما بیشتر بازی میکنه و با بچه بهش خوش میگذره و میخواد بره

ببین مشکلی ندارم بره در روز یکی دو ساعت،ولی وقتی تا صدامون درمیاد که داربم بازی میکنیم میان میبرنش،اونم بچه اس میخواد بره،ایناش منو اذیت میکنه...همش مجبوری بازی های اروم و ساکت مثل نقاشی یا کارهای دبگه میکنیم که صدا زیاد نره که بپرن پشت درب