2777
2789

سلام شما از چه شوینده ای برای ظرفشوییتون استفاده می‌کنید؟ کدومشون قیمتشون مناسب‌تر؟ قیمت قرص پریل بالا رفته؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه مارک ظرفشویی دارین ؟ من میخوام بخرم اما هم گرونه هم اینکه وسایل جانبی ام گرونه .  بهم می ...

من پارسال دوو خریدم 4 میلیون الان خیلی گرونتر شده

قرص فینیش عالیهههه ولی گرون  پرسیل خوبه

فینیش خیلی گرون شده شما از قرص پریل استفاده میکنین؟ 

شما چه مارک ظرفشویی دارین ؟ من میخوام بخرم اما هم گرونه هم اینکه وسایل جانبی ام گرونه .  بهم می ...

ایرانی می تونی یکی از زیرمجموعه های پاکشوما رو بخری

مارکاشون هم پاکشوما و کرال و زیرووات و ... هست

ایستاده ش بالای 10 تومن.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
ایرانی می تونی یکی از زیرمجموعه های پاکشوما رو بخری مارکاشون هم پاکشوما و کرال و زیرووات و ... هست ...

پاکشوما هم خوبه

فینیش خیلی گرون شده شما از قرص پریل استفاده میکنین؟ 

پودر پریل بخر.قوطی قرمزه.50 تومنه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

من هم ژل پریل استفاده میکنم هم پودرفشرده ناژه جفتشون خوبن راضیم 

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم