2777
2789

من خیلی یهویی حس بویاییم رفت. یعنی دریغغغ از یکذره حس بویایی. یکمی گلو درد و گوش دردم داشتم و حدود دو روز بی حالی شدید.

حالم بهبود پیدا کرد اما متاسفانه یک هفته هییییچ حس بویایی نداشتم و فکر نمیکردم بابت نداشتن این حس انقدر ااذیت شم

محروم شدن از تموم بوهای خوش زندگی کابوس عجیبیه

وقتی بوی میوه های مورد علاقت

بوی عطر مورد علاقت

بوی نم بارون که این شبا میزد

عطر گل تازه

برات پوچ میشه اونوقته که میفهمی چی تو وجودت داشتی و بابتش یکبارم شکرگزاری نکردی.

امروز بعد یک هفته که تمووووم بوها برام پوچ شده بودن یکهو بهم برگشتن و تا الان نمیدونم چند بار گفتم الهـــــــــــی شکرت

و اما نحوه برگشتن حس بویایی من:  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارم بگو

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

خداروشکر

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
چقد شاعرانش کردی زود اضل قضیه رو بگو😂

بخدا

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اول از همه سعی کنید حستون رو تقویت کنید. چجوری؟

۱. تموم چیزایی که خونه موجوده و بوی غلیظ داره رو بو بکشید

مثل گلاب؛ دارچین؛ عطرهاتون؛ آویشن

۲. مایعات گرم؛ دمنوش مخصوصا دمنوشه پونه+ آویشن+ زنجبیل بنوشید. خوردن مایعات گرم زیاد خیییلی روند بهبودیتون رو سرعت میده.

۳. روزی دو بار بخور بگیرید؛ چه بخوری؟

بخور با آب شلغم

بخور آویشن و پونه

بخور رزماری

حدود ده دقیقه بخور بگیرید و بعد خوب عرقتون رو خشک کنید و خودتون رو گرم نگه دارید.

۴. اگر تب یا سر درد شدید دارید حتما استامینوفن استفاده کنید

۵. اگر گلو درد؛ گوش درد؛ حس چرک در گلو و گوش دارید و حس بی حالی بدن درد

قرص آزیترومایسین ۵۰۰ یک بسته بخرید. بسته داخلش شش عدد قرص داره. روزی یدونه بخورید و هر روز راس همون ساعت. تا شش روز.

تموم عفونت و چرک بدنتون رو بهبود میده.

من روز سوم گوش دردم رفت. تا آخرش بخورید حتماا.

۶. هر روز میوه هایی مثل پرتغال؛ لیموشیرین؛ شلغم بخورید و نزارید بدنتون ضعیف شه. سوپ فراموش نشه.

۷. و در آخر تیر خلاص من که باعث شد حس بویاییم تقویت شه و برگرده این بود:

روزی دو بار مقداری آب جوشیده ولرم با خیییلی کم نمک مخلوط کرده و تو گلو قرقره کنید و از بینی رد کنید تا به گلو برسه.

در آخر یه قلم اکالیپتوس از داروخانه خریدم و روزی چند بار بو میکشیدم

بوی تندی داره من هیچی حس نمیکردم فقط بینیم رو میسوزوند اما شبش حس بویاییم برگشت

و الان از تموم بوها لذت میبرم

عطر پلو و قورمه سبزیی که الان جلومه

سوالی بود در خدمتم

من یکم فلفل دارچین و قهوه بو کردم بعد مدتی برگشت

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️