2777
2789
عنوان

کسایی که تونستن خیلی وزن کم کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 47 پست
رژیم کتوژنیک اصلا کم خوری نداره  سرچ کن توی اینترنت متوجه میشی چند کیلو اضافه داری؟ من از شن ...

میدونم گلم دکتر میرفتم میگفت هرچی دوست داری کباب بخور

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

به خدا غدام مثل همیشه بود همه چی میخوردم ولی روزی 1 ساعت ورزش خیلی سنگین مثل دراز نشست و طناب چندتا ورزش اینجوری داشتم جوری که بعد از یک ساعت لباسام خیس خیس میشدن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
خیلی دوس دارم ولی هزینش برام زیاده چون نوزاد دارم

هزینه اش نسبت به چیزای دیگه خوبه.. میتونی با مشاورها صحبت کنی تخفیف هم بگیری.. یه هزینه اولیه میدی و بعد سه ماه یکبار تمدید میکنی.. بنظرم ارزش داره برای سلامتیت

به منم بگید ده ماهه زایمان کردم،بچه شیرمیدم،بارونی که رفتم برازایمان با همون وزن برگشتم حتی صد گرم ه ...

مثل من منم دقیقا ۸ماه شده زایمان کردم شیر میدم ولی وزنم کم نشده خیلیم نمیخورم میخوام تا عید کم کنم وزنمو نمیدونم از کجا شروع کنم