2777
2789
عنوان

وافعن شوخی میکنی یا نه جدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه برین کنار 

اینجانب شوهرم مشکوک ب کروناس من میندازمش تو اتاق اون میاد بیرون میشینه تلویزیون میبینه بارداری من بخوره تو سرم بچه کوچیکم داریم اونم هی میبینتش بهونه میگیره

تازه اینا مادرزادی شعورشونو لب جوب گذاشتن ننش کرونا داشت میرفت ب بقیه سر میزد😊بدون ماسک بدون دستکش با ی چادریم ک پشتش عین جاروی شهرداری کشون کشون دنباله داره😊

کی حرف منو قبول داره ؟

به نظرم اونایی که بیرون ماسک و دستکش ندارن باید ازشون ترسید شاید ناقلن و از قصد این کارو میکنن 😕

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  
هنوز اونقدر تشنه ات نشده که به ابسرد کن گوشه خیابون بگی قربونت برم 

اره سخته تشنگی منم تجربه کردم اخه سنشم یکم بالا بود خودم ترسیدم دستشو به همه چی زد بعد در بطری باز کرد خورد اخه اگه نافل نباشه اینجوری خودشم مریض میشه 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ماسک میزنن که دست بهش نزنن بعد این هی میکشید پاین هی درستش میکرد دستشو به همه چی میزد تو مغازه اگه ن ...

خب ابی ک خورد دستش ک به لبش نخورده

درشو باز کرده فقط

دیگ اینقدم نباید وسواسی باشیم

بعد دیگ‌اینکه بیرون ماسک کرونا نداره

کرونا سنگینه تو هوا معلق نیست

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
وااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یعنی گرخیدماااا😑😶. 

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 
خب اون قسمتی ک اب خوردرو ک دست نزده فقد درشو با دست باز کرده دیگه چ اشکالی داره

دستشو قبل اب خوردن به همه چی زد اونجا خدا کنه مریض نشه یا ناقل نباشه 

ای بابا چه جدی گرفتین روز به روز گرون میکنن به بهانه کرونا.اصلا کرونا کجا بود مگه قبلا مریض نمیشدیم کرونا هم عین انفولانزاس مریضی بستگی به روحیه وقدرت جسمانی داره سرما خوردگی ساده هم کسی که قدرتش نداره رو تا یک هفته ادم زمین گیر میکنه 

میخواستم برم میوه فروشی انقد شلوغ بود اونم پشیمون شدم برگشتم سرظهر سبی خوردن اینما چرخی کنار میوه فروشی زنا کنار هم واستاده بودن سبزی خوردن بگیرن

کی حرف منو قبول داره ؟ به نظرم اونایی که بیرون ماسک و دستکش ندارن باید ازشون ترسید شاید ناقلن و از ...

باور کن بعضیاشون کرونا هم نمیگیرن نسبت به ما که خیلی حساسیم. 😑

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 
اره سخته تشنگی منم تجربه کردم اخه سنشم یکم بالا بود خودم ترسیدم دستشو به همه چی زد بعد در بطری باز ک ...

عزیزم اصلا معلوم نیست اون بطریا رو چند روزه چیده داخل یخچال بعدشم که اکثرا سوپریا با دستکش کار میکنند بعدم سر بطری را که کسی دستش نخورده بهش .حالا بفرض که حرف شما درست باشه من یکی اگه تشنگی بهم فشار بیاره دیگه برام فرقی نمیکنه با کرونا بمیرم یا از تشنگی😅😅😅😅