2777
2789
عنوان

چشمای من عجیبه؟+پس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قادایین الیم.هارالیسان گوزل؟

می‌گفتین ما  خودمون از تایپک می‌رفتیم 😂😂😂 نمیخاست که به زبون دیگه ای حرف بزنید 😂😂😂😂

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

سلام  عزیزم 

بستگی داره  از بچگیت اینجوری بوده یا یهویی اینجوری شده 

اگر یهویی شده ک مهمه  و حتما باید بری دکتر

مثلا  اگر سفیدی چشم زرد بشه  نشونه بیماری کبد یا زردیه  

در کل   بهشم میگن سفیدی چشم   پس باید سفید باشه  

پس پیگیری کن    

[QUOTE=158551706]Ben bahtiyarım  Sadece türkçe biliyorum خوشبختم هرییردسن جانین ساغ اوسون وشادیاشیاسان 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بعضیا یه پست الکی میزارن که فقط یه چی گفته باشن

بیشتر جنبه شوخی داشت تا الکی حرف زدن🙂

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
می‌گفتین ما  خودمون از تایپک می‌رفتیم 😂😂😂 نمیخاست که به زبون دیگه ای حرف بزنید 😂😂😂😂

ترکی احوالپرسی کردیم ابجی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
Sağolsun cnm benim  ❤❤❤❤❤

سنه قربان❤💋

سفیدی چشم وقتی آبی میشه ممکنه توخانوادتون بیماری ارثی داشته باشین،به هرحال بایدآزمایش انجام بدی پیش متخصصرچشم هم برو

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم