2777
2789

???

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

وقتی دختردایی دامادم زنگ زد وخبر بارداری

دخترم وداد بهترین لحظه عمرمم دنیا اومدن دخترم

بود

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادویی که شوهرم بعد از تولد پسرم بهم داد، سوپرایز خیلی جذابی بود

وای 😍خیلی خوبه اینجوری 😍خوشبخت باشین گلم⁦♥️⁩

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

وقتی بهم زنگ زدن و گفتن برای معلمی قبول شدی سورپرایز شدم😄
عاشق شغلمم. در حدی که نتونستم روی پاهام بایستم
الان ته دلم یک چیزی میخواد
امیدوارم به صلاحم باشه و خدا دوباره  سورپرایزم کنه😄

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋

امسال روز تولدم 

عصر من خواب بودم ،خواهرم برام کیک آورده بود 

حالا من خواب از تو سالن داد زد نسترن بدو بیا بگم کی زنگ زده ازت خواستگاری 

باید فیلم اون لحظه من رو ببینید یهویی از تو خواب پریدم گفتم خدایا شکرت، شوهر گیرم اومد 🤭🤭🤭🤭

بعد که رفتم تو سالن دیدم تولد گرفتن برام 

نوع سوپرایزش جالب بود😜

خدایاشکرت❤❤❤
وقتی دختردایی دامادم زنگ زد وخبر بارداری دخترم وداد بهترین لحظه عمرمم دنیا اومدن دخترم بود

ای جان😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍چه هیجانی بهت وارد شده پس😂😃

من شوهرمو سوپرایز کردم تازه عقد کرده بودم شب رفتیم قلیون کشیدیم من حالم بد شد استفراغ کردم تو صورتش

😂عررر😂😂😂😂

ای جان😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍چه هیجانی بهت وارد شده پس😂😃

آره به خدا همه رو شیرینی دادم از خوشحالی

زودی به همه زنگ زدم آخه خودم ۳۰ سالم بود

اون موقع یه احساس خیلی خاص داشتم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
وقتی بهم زنگ زدن و گفتن برای معلمی قبول شدی سورپرایز شدم😄 عاشق شغلمم. در حدی که نتونستم روی پا ...

وای خیلی خوبه ادم به چیزی که میخواد برسه.😃

امسال روز تولدم  عصر من خواب بودم ،خواهرم برام کیک آورده بود  حالا من خواب از تو سالن دا ...

😂😂😂😂😂😂خدا نکشت

نشدم‌تاحالا

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟