2777
2789
عنوان

تا حالا قشنگترین و باحالترین سوپرایزی که داشتین چجوری بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به خدا همه رو شیرینی دادم از خوشحالی زودی به همه زنگ زدم آخه خودم ۳۰ سالم بود اون موقع یه احسا ...

ایشالا بازم این حسو تجربه کنی😂⁦♥️⁩

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
ایشالا بازم این حسو تجربه کنی😂⁦♥️⁩

ایشالا❤😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خخخخخخخخخ فک کنم خیلی خوشش اومده بودچون قرمز شده بود چشماش برق میزد

پس خیلی عاشقته که استفراغتم دوس داره😂😂😂

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
وای خیلی خوبه ادم به چیزی که میخواد برسه.😃

لطف دارید😊
البته که برای معلمی از همون بچگی خیلی تلاش کردم ولی توکل به خدا خیلی کمکم کرد که به این آرزوم برسم.
امیدوارم که خدا تمامی آرزوهای خوب شما که به صلاحتونه رو هم بر آورده کنه.

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋
شب تولدم ساعت یازده وچهل وپنج دقیقه نی نی اومدتوبغلم بچه اولم بوددورش بگردم‌ .فکرنمیکنم هدیه ای باار ...

هوس بچه کردم یلحظه😍

حوصلم سررفت خوابمم نمی‌بره    

اره من کلا همه سیستم بدنم ریخته بهم...انقد کم خوابی دارم صورتم لاغر شده زیر چشمام سیاه شده کاملا😞

لطف دارید😊 البته که برای معلمی از همون بچگی خیلی تلاش کردم ولی توکل به خدا خیلی کمکم کرد که به این ...

فدات شم من 😍💖