2777
2789

من زایمان دومم داستان بود شش تا زاعو بودیم تو یه سالن در میبردیم هر کی آخرش بود میبردنش زایمان کنه همه با حسرت بهش نگاه میکردن آخرم منو بردن سزارین

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت....

۱۸ ساعت درد طبیعی کشیدم و فول شدم ولی آخرشم نیومد بچه م و رفتم سزارین شدم...

مامان و بابام کللللی پشت در بلوک زایمان گریه زاری و دعا کرده بودن...

بیمارستانی که رفتم دولتی آموزشی بود ، بعد یکی از رزیدنت ها عقده ای و روانی بود خییییییلی اذیتم کرد

بعدشم که بعد اووووون همه سختی، سزارین شدم ، اومدم بیرون مادرشوهر م می‌گفت حالا نمیتونستی طبیعی بزایی؟؟؟!!!

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

من دیگه ماهای اخر بودم خسته شده بودم خیلی سنگین شده بودم مامانم گفت باباتو شوهرت اومدن بگو درد دارم تا بریم سزارین کنی منم سنم کم بود گفتم باشه عاقا بابام اومد منم خودمو زدم زمین ضجه میزدم که درد دارم منو سوار ماشین کردن تو راه مغازه هارو دیدم اصلا یادم رفت نقش بازی کنم مامانمم از تو آینه هی چشموابرو میومد برام منم نگرفتم مطلبو بعد بابام گفت دخترم حوصلت سر رفته بیمارستان اصلا جای خوبی واسه تفریح نیستا بگو ببرمت پارکی جایی

والا برا من سز اختیاری بود گفتن چند روز دیگه بیاین تشکیل پرونده ک شوهرم رفت بعد گفته بودن دیگه اختیاری ممنوع شده شوهرم دعوا راه انداخته بود بعد چن نفر واسطه شدن ک قبول کردن سز کنن منم از خونه همش زنگ میزدم گریه میکردم از ترس.روز زایمان ک عالی بود خداروشکر ولی سختیم بعدش بود ک پسرم نمیتونست شیرمو خوب بخوره و.....

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من دیگه ماهای اخر بودم خسته شده بودم خیلی سنگین شده بودم مامانم گفت باباتو شوهرت اومدن بگو درد دارم ...

😅😅🤣🤣🤣 آخه عزززیزمم بعدش چی شد سزارین اوردی،؟

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

با نامه سزارین رفتم، مامای عقده ای گیر داد ان اس تی داره انقباض نشون میده باید بمونی اگه نتونستی طبیعی میبریم سزارین! بیمارستانم خصوصی خیر سرشون...بعدم مجبوری مثل وحشیا معاینه کرد جونم بالا اومد 

یعنی اونجا فهمیدم که دکترم معاینه کرد هیییچی نفهمیدم!

۱۱صبح تا ۸ شب موندم بعد دکترم داشت میرفت نگفته بودن بهش منم هستم! بعد مامانم تو راهرو میبینه یادش میفته....

اومد کلی باهاشون دعوا کرد ، اونام میگفتن بهش برو خونتون نتونست طبیعی زنگ میزنیم بیای!!!!

یه داد زد سرشون سواد ندارید؟ نمیبینید نوشته گلدن بیبی؟ اصلا میدونید رتروورس یعنی چی؟

من تو اتاق صداشونو میشنیدم دلم خنک میشد هی😅

رو ویلچر میرفتیم اتاق عمل اینطوری نگام میکردن😒

خلاصه بی حسی زدن هیچ اثر نداشت، بیهوشم کردن! تو ریکاوری یه لحظه چشامو باز کردم پرستار گفت واستا واستا نخواب ببینش....

آورد جلو صورتم یه پفوی لپوی نرمالو 😍 از کپلی و ورم یه چشمش به زور باز شده بود🤩

روز بعد هم حالم خیلی بد بود ، بلند میشدم نفسم قطع میشد 🥵 هی میومدن باد میزدن و سرم زدن دوباره...

اون مامای عوضی باز اومد وسط همون حال گفت سزارین خیلی خوب بود نه؟

نفرین خوب نیس....ولی به زمین گرم بخوره الهی الهی سر خودش بیاد بفهمه استرس دادن و اذیت کردن یه مادر بهترین روز زندگیش زهر میکنه یعنی چی!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️