2777
2789
عنوان

کی پایس عکس چشو ابرو بذاریم؟ اول خودم‌میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 238 پست
تصور کردم حالا چجوری بخوابم میترسم

همونجور که بین آدمخوارا خوابیدی یه شب هزار شب نمیشه یه جور صبح کن 😛😛

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه خوشگله چشم وابروت ماشالا 

😍😍😍فداتم‌ک

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
تصور کردم حالا چجوری بخوابم میترسم

تو نمیذاری ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
باهمون یه چشمم چشم آدمودرمیارن😂

🤣🤣🤣چی بگم والا یه مدت مد شده بود تو سایت میگفتن یه برنامه یی هست عکسی که توش استیکر گذاشتن تا لب و بینی رو بپوشونه، استیکرشو برمیداره عکسو کامل نشون میده 😂 بماند که زهره یسریا کامل ترکید 😂

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐

من چشم ابروم خشکل نیست

وگرنه میذاشتم حتما😂

بذارین باباا

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟