2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 91 پست

مطمئن باش خیانت نکرده 

اما سر و گوشش میجنبه.... از اونایی هست که دستش برسه احتمال خطا براش بالاست.... 

بهرحال این قضیه که گذشت یه سرو سامونی بده

باهش مودبانه صحبتت کن و بهش گوشزد کن که خیانت خط قرمز هر زنی هست..... بگو تحمل نمی کنم.... 

خودشم با تمام خصوصیاتی که تاپیک قبلیم گفتم تا تقی به توقی میخوره بهم میگه خدا بهن بده مهریتو بدم تورو به سلامت. یا مثلا سالهاست بجای شب بخیر میگه الهی همتون (منو و بچه هامو میگه) بمیرین و دیکه صبح بیدار نشین. و بعدش یک کم جر و بحث کردیم و دیگه داشت دیونه میشد

- تو میخوای مثلا چی بگی؟

- من چیزی نمیگم فقط ثابت کن که اشتباه فکر میکنم

من چه میدونم کیه؟ بخدا کم موتده بود که خفش کنم از این همه بچه بازیهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا از نظر هوش هیجانی زیر خط فقره

معلومه کمبود عاطفه و کمبود جایگاه اجتماعی، مقبولیت هم نداره 

یه جوری کمبود داره

این قضیه تموم شد اینقدر ازش و از مثبتهاش تعریف کن که ارضا بشه، البته یه عده ها هستن دنبال تایید دیگران و غریبه هان.... 

حالا خلاصه کلام با این اوصاف خیانت دیده و باتجربه ها بگین چیکار کنم از گجا بفهمم اون خانوم کیه 

توی خدمات ارتباطی دوست و آشنا نداری؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
خودشم با تمام خصوصیاتی که تاپیک قبلیم گفتم تا تقی به توقی میخوره بهم میگه خدا بهن بده مهریتو بدم تور ...

خیلی بی ادبه.. آدم به بچه ها و زنش بگه بمیرین

تو هم بهش بگو تا حلواتو نخوریم نمی میریم شک نکن

بهش بگو تا حالا رفتی قبرستون ببینی مردی داره فاتحه میخونه واسه زنش؟ بگو ولی برعکسش پره هممممممه زنها برای مردشون فاتحه می خونن.. بگو عرزه داری مهریه مو بده قبل از خوردن حلوات

عزیزم میفهمم الان تو دلت چی میگذره،کاش آقایون به جای یدک کشیدن اسم مرد یه ذره مردونگی داشتن

دقیقا بهش گفتم اگه خودت که چندین بار گفتی از این زندگی خسته شدی من خسته شدم توی این برزخی که بران ساختی. مرد باید اونقدر مررررررد باشه که اگه زن و زندکیشو دوس تداره مثل یه مرد بیادو همه چیو تموم کنه بعد وارد یه رابطه دیگه بشه

دقیقا بهش گفتم اگه خودت که چندین بار گفتی از این زندگی خسته شدی من خسته شدم توی این برزخی که بران سا ...

بگو مهریه مو بده، نامرد باشم بگم نه میخوام تو این زندگی بمونم،.  بگو منم گیر مهریه م هستم بگو خدا رو شکر با مهریه م خورد خورد و هر جورم بدی اینقدر که ارزش داره زندگیم میچرخه... تو فقط بده ما هم لحظه ای نمی مونیم بگو من الان حکم اون طلبکاری ام که منتظرم بدی که برم

معلومه کمبود عاطفه و کمبود جایگاه اجتماعی، مقبولیت هم نداره  یه جوری کمبود داره این قضیه تموم ...

حالم ازش به هم میخوره بخدا خیلی تلاش کردم رابطمون گرم بشه ولی نمیتونه محبت گنه. چن روزی یه مشکل جسمی پیدا کردم عوض اینکه دلداریم بده میگه خداروشکر اینطوری شدی تا به خرف من گوش ندی همیشه عذاب میکشی. انشا.. کرونا هم میکیری. ولتی پسر دوممو زابمان کردم و توی رختخواب بودم بهم گفت خدایا یه ماشین شاسی بلند بیاد اینو زیر بگیره دیشو بگیرم تا اخر عمرم بخورم رتحت یم از دستش. به نظر شما راهی هست من به همچین ادمی بتونم محبت کنم؟

حالم ازش به هم میخوره بخدا خیلی تلاش کردم رابطمون گرم بشه ولی نمیتونه محبت گنه. چن روزی یه مشکل جسمی ...

نه راهی نیست 

بهش بگو به همین خیال باش، عمرا جوری بمیرم که تو پا رو پا بندازی، 

بعدشم خانوم شما جلوگیری سفت و سخت کن.... کسی که شوهرش اینطوره اصلا ببخشیدا نباید بچه بیاره حالا یکی ولی دومی اشتباهه حواست باشه خواسته ناخواسته سومی رو نیاری.. از این شوهرا آدم بچه نیاره که بهتره