2777
2789

پیرو تاپیک قبلیم که کسی هییچ نظری ندادن و تاپیکم ناکام موند ولی من بشدت به نظرات تک تکتون نیاز دارم. لطفا باحوصله بخونین و نظر بدین

شوهرم کارگره و از اونجایی گه یه دختر خانم می بینه خودشو میبازه از برق چشماش و دنبال کردن چشاش میفهمم ک با خانمهای غریبه خیلی راحته و بالعکس بین فامیل و اقوام خودشو خیلی سربه زیر و موجه نشون میده، یه هموار خانم داره که چن وقت پیش که شوهرم واکسن داشته که میبایست میرفت تزریقاتی اون خانوم گفتن که من بلدم بدین خودم بزنم (خودش اینطور تعریف میکرد) در جوابشون گفتن که نه میرم تزریقاتی. این تا اینجا. چن روز قبل توی گوشیش شماره سیو شدشو دیدم و توی واتساپ عکس فیش کارت به کارتشو که واریز بنام خواهر شوهرم بود براش ارسال کرده بود. و چند ماخی هم میشد که توی گوشیشو چک میکردم توی مخاطبین اسم اقایی به فامیلی شوهرم نظرمو جلب کرد چون اصلا عمو ندارن شمارشو برداشتم دیدم همش پروفایل دخترونس و عاشقانه. و یه بار زنگ زدم دیدم خانم هستن. خیلی با خودم کلنجار رفتم که خیانتی در کار باشه یا نه و تا امشب هم به روش نیاوردم تا اینکه برسر یه سری مسایل چند روز اخیر بهم گفت که اگه خرف منو گوش ندی همیشه در حال عذاب کشیدنی. منم بهش گفتم چرا پسرمو زدی از خودت خجالت نمیکشی و ... و تهدیدش کردم که اگه فقط یه بار دیگه تکرار کنی عکستو بعنوان پدر وحشی توی اینستا پخش میگنم ابروت بره حتی به دوستات. بعد شنیدن این حرفم گفت اره هرکاری ازت برمیاد ازت بعید نیست به مردای غریبه پیام بدی و .... منم که دیگه داشتم خفه میشدم گعتم منم ازت جیزهایی دارم که تا حالا فقط سکوت کردم فک نکن خرم نمیفهمم. گفت چیه هر چی داری رو کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیشو گرفتم گفتم الان به اون خانم اقا نما زنگ میزنم باهاش حرف بزن. گفت برو به حرف خ (خانم) گفتم‌نه به اسم اقاست تا اینکه گرفتم دستام چنان میلرزید انگار من مرتکب جرمی شده باشم طرف که خانم بود جواب داد بله بلههههه بفرمایین . شوهرم گفتم ببخشین اشتباه شده و قطع کرد. 

کشش نده...خیانتم کنه...اینکه تو روش بهش بگی فهمیدی کارو بدتر میکنه...فردا صدتا رمز میزاره همه چیشو قایم میکنه...و تازه روشم تو روت باز میشه...

حالا انشالله که خیانت نیس ...

امان از دست این مردها

من نمیدونم تو این فشار اقتصادی، زن جوون و سالم که دارن که تمکین کنه، دیگه این کاراشون چیه واقعا،  

یه جا یه آمار داده بود که آدم‌های باهوش و با زکاوت خیانت نمی کنن.... واقعا خیانت کار آدم کم عقله... آدم چیزی که میخواد به همسرش بگه چرا چشمش دنبال زن دیگه ست،،،، جالبه بعضی وقتها هم به کاهدون میزنن و از زنهای خودشون زشتر و بی کلاس تر و بنجل تر گیر میارن

گفتم‌این خانم کیه.

گفت نمیدونم. 

گفتم پس نمیدونی کیه شمارش تو گوشیه تو چیکار میکنه؟ بعد گفت فامیلمونه. 

- مگه شما توی اقوامتون بجز خودتون هم فامیلی دارین یا مگه شما عمو دارین؟

- از اقوام داییمه - مادر - بعد این همه این شاخه به اون شاخه پریدن گفت برادرزاده های بابابزرگمه. چن وقت پیش توی کوچه دیدمش شمارشو بهم داد 

- خیلی فامیل بی غیرتی داری که شماره خانمشو بهت داده(داشت میخندید) گفتم چرا نگفتی بدین به اقاتون که فامیلتونه که باهاش حرف بزنی؟ 

- اگه منو میشناخت میگفت سلااااام اقای ... دیدی که غریبه هست. خلاصه تفره رفت

گفتم‌این خانم کیه.  گفت نمیدونم.  گفتم پس نمیدونی کیه شمارش تو گوشیه تو چیکار میکنه؟ بعد ...

عزیزم میفهمم الان تو دلت چی میگذره،کاش آقایون به جای یدک کشیدن اسم مرد یه ذره مردونگی داشتن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...