ما ۶ تا جاریم ک یکیشون ک ۳۸ سالشه بدجور رو مخمه، هرچی میخره برا خونش اینقدر خودشو میگیره ک آدم عوقش میگیره بری خونش، تا میشینی شروع میکنه قیمت قاشق و چنال و طلا و .... میده بهت. آدم زبون داریم هست یه جوری بهت تیکه میندازه نمیفهمی از کجا خوردی، اون سرویس طلا و ۶ تا النگو و یه ذره دیگه طلا خرید مخمونو برد دیگه.حالا من دوتا خریدم بخاطر اینکه ارزش پولم میاد پایین اومده میگه من شوهرم گفته خطر داره درشون بیار. درآوردم همه رو. یعنی مثلا من از تو بیشتر طلا دارم. 😏 چرا اینجوری میکنه ۹ سال از من بزرگتره. الانم مبل خریده جرات نمیکنم برم خونش، مخمو میخوره
دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادم عقده ای تازه به دوران رسیده زیاد هست مسیله اینه که ما نباید از رفتار بد اونها اذیت بشیم اگه واقعا باور داشته باشی مبل و طلا و اینچیزها ارزش نیست کسی نمیتونه بهت پز بده و ناراحتت کنه مثلا تصور کن الان کسی میتونه بهت پز بده که دو کیلو پیاز تو خونه داره احمقانست دیگه باید روی خودت کار کنی که مسایل بی ارزش که خود ما ادم ها الکی بهشون بها دادیم اذیتت نکنه
وقتی انقدر رو مخه چرا بری خونش اصلا؟ عید به عید فقط یا اگر دعوت کرد
تو عمرش تولد شوهرشو یادش نبوده الان یادش افتاده بود هممونو دعوت کرد. به یه دلیلی به هم خورد. نرفتیم خداروشکر. کسایی ک صد بار یششون بوده و سرد بوده رو به بهانه های مختلف دعوت میکنه خونش. از وقتی مبل خریده
ادم عقده ای تازه به دوران رسیده زیاد هست مسیله اینه که ما نباید از رفتار بد اونها اذیت بشیم اگه واقع ...
راست میگی. حرفت کاملا درسته. پز دادنش نباید اذیتم کنه. ولی تیکه میندازه ک مثلا تو نداری. من دارم. شوهرش تازه کار و بارش گرفته مخمونو برد. ولی حرفت عالی بود
خواهرشوهرام رفته بودن اینقدر پز داده بود همه مثل لشکر شکست خورده برگشتن. فقط من ندیدم مبلاشو از نزدی ...
اگر اون آدم اینجوری خوشحاله توام از خوشحالیش خوشحال باش،خودتو ناراحت اینجور چیزا نکن،بزار هر کی تو عالم خودش خوشحال باشه،بجای اینکه انرژی و روحیتو صرف فکر کردن به اون کنی لحظاتتو صرف خودت،زندگیت، خانوادت وشادیهات بکن،برای شما مهم جاریت نباشه مهم خودتیو حال دل خودت،پس از زندگیت بدون فکر کردن به این افراد لذت ببردوست عزیز
مبل و که دیگه حالا همه خونه ها دارن چقدر بزرگش میکنی استارتر من بیشتر ازین حرصم میگیره که فک ...
والا بخدا مبلو همه دارن. بزرگش نمیکنم. خودمم بخوام همین الانمیتونم در حد ۱۰ تومن یه دس مبل بیارم. ولی خوب فعلا لازم ندارم. از رفتارش حرصم میگیره ک از بالا به ما نگاه میکنه
راست میگی. حرفت کاملا درسته. پز دادنش نباید اذیتم کنه. ولی تیکه میندازه ک مثلا تو نداری. من دارم. شو ...
کاملا درکت میکنم من ادم هایی که تیکه میندازن و یهو یه حرف بد بهم میزنن دور و برم دارم و چون ادم خجالتی و ساکتی هستم هیچوقت جوابشون رو ندادم و حتی خودم رو ناراحت نشون نمیدادم مثلا طرف علنن بهم تیکه انداخته من خودم و میزنم به اون راه که معزب نشه یه وقت بابت تیکه ای که بهم انداخته یه مدته تصمیم گرفتم ناراحت بشم در توانم نیست که جوابشون رو بدم ولی دارم رو خودم کار میکنم که حداقل ناراحت بشم و بزارم ناراحتیم و بفهمن مثلا یه سکوت معنادار بکنم حداقل یکم معذب بشن
کاملا درکت میکنم من ادم هایی که تیکه میندازن و یهو یه حرف بد بهم میزنن دور و برم دارم و چون ادم خجال ...
ای خواهر، تو هم مثل منی. الان تو دوسال پیش منی. بخدا حتی لالایی هم واسه بچم میخونم تیکهانداخت ک میدونم از نت گرفتی. منم اون لحظه نفهمیدم. ولی ببین چقدر ریز بین و شیطان صفته. ک فقط میخواد آدمو بچزونه