2777
2789
عنوان

شوهر مشنگ😲😲😲

1077 بازدید | 48 پست

بچه ها من کرونا دارم،استوری گذاشتم که مبتلا هستم لطفا معاشرت نکنید باهام و....

حال شوهرم اومده داد و قال که چرا گذاشتی؟؟؟؟؟

گفتم خوبه مث داماد بی وجدانتون داشته باشم و قایم کنم و راس راس راه برم و بقیه بگیرن؟؟

حالا کل دوستان و فامیل زنگ زدن و پیام دادن احوالپرسی،دریغ از یه پیام از طرف خانواده شوهرم.فکر کنم از همین میترسید که بی بخار بودنشون اثبات بشه...

قوزمیت اصغر جوجه پشم الدین میرزا😒😒😒

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس

مشنگشم پیدا نمیشه الان سفت بچسب😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس شوهرت تو چه با کلاسی😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

کار خوب و مسئولانه‌ای کردی عزیزم. امیدوارم خیلی زود خوب بشی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

به همه ایل و تبارش انتقال بده تا عبرتی بشه برای آیندگانشون. 😏😏 

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 
عزیزم انشاله زود خوب بشی.میشه بپرسم علایمت چیه 

ممنون عزیزم⁦❤️⁩من بدن درد داشتم و کتفم درد میکرد،ولی خب چون مامان بابام گرفته بودن من ازاونا گرفتم

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
چ نیازی بود استوری کنید؟ خوب نمیرفتی بیرون هرکی هم میخواس بیاد خونت بهش جریانو میگفتی دیگ استوری وا ...

میدونی تو اروپا یک‌اپلیکیشن‌هست، اگه‌کرونا بگیری میری توش ثبت میکنی آقا من کرونا دارم، بعد همه اوناییکه اون اپلیکیشن رو‌دارن میتونن بفهمن مثلا با این‌آدم‌سوار مترو‌شده بودن یا نزدیکش بودن و میرن تست میدن

خیلی هم کار خوبی کرده استوری گذاشته