2777
2789
عنوان

بازییییی 💃بازی داریمممم پایه هاش بیاد عشق اهنگاا🥰💕💕😄👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 277 پست
باز داره بارون میباهر یعنی چطوره حالت

چتر مسعود صادقلو

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 

آی عروسک جون 

واسه منه سرگردون...

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم آفتاب غروب کرد و شب اومد

به جون خسته ام بازم تب اومد

بازم از ناله ی شیرین قلبم

خدای بانگ یارم یارم اومد

شب اومد باز شب اومد باز شب اومد

به جون خسته ام بازم تب اومد

هوا تاره چراغم سوت و کوره

تنم داره میسوزه مث کوره

خدایا یار من کی برمیگرده

آخه این از خداوندی به دوره

امضام

هنگامه؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

زمهریر قلبم دیگه گرمه و با تو شبیه یه کوره داغه🌈

قبل تو پاییز بود💜

حالا بعد چشات پر گل مثل باغه🍊

میدونی دوست دارم دیوونگی تو♥️

عشق گرمتو غم یخیتو🍃

نزنه به سرت بذاری بری🔥

اخه ببین میشکنم اینجوری بی تو🌈

من گل آفتابگردونم💋

خیره به چشمات میمونم👀

سر قلبمو هرجا که نورت باشه سمت تو میچرخونم🌼🌻

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
کفتر کاکل به سر های های  

این خبر از من ببر وای وای 

بگو به یارم... 

معین 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

آخه دیوونتمو زدی دلمو بردی دمت گرم! ●♪♫
زده به سرم تورو ببرم شمال و برنگردم ●♪♫
کمه کمه کم یه شبو با هم زیر نور ماه تو ساحل ●♪♫
بگی به همه عاشقمی ●♪♫
مال خود خود خودمی! ●♪♫
شب موهات چشم دریات دیگه آدم چیو میخواد؟ ●♪♫
اینو میدونی تو خود عشقی تو ●♪♫
با اون دوتا ابروی مشکی عزیزم ●♪♫
توی قلب هرکی یه عشقه ولی عشقم خودتو عشقه… ●♪

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤