2777
2789
عنوان

تهرانیا چند لحظه بیاین

643 بازدید | 36 پست

سلام دوستان شبتون بخیر.

من خودم تهران زندگی میکنم ولی زیاد سمت شمال یا غرب رفت و آمد نکردم. 

میخواستم بدونم محله فرحزاد چجور محل و جایی هست؟

من یه بنده خدایی قصد آشنایی باهام رو داشت و گفته بود خونمون سعادت آباده ، چند وقته فهمیدم سعادت آباد نیست و فرحزاد زندگی میکنه. 

یه عده میگن تو یه محله و نزدیکه...ولی خب دروغ گفتنش چی بوده 😕 خیلی فرق دارن باهم؟

توقع نداشتم برای محل زندگی ام دروغ بگن 🤦🏻‍♀️

تقریبا نزدیکن 

تو گوگل مپ بزن جفتشو ببین

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازه خیلی نزدیکن بهم.محله ی قرحزاد محلهی فقر نشسنی هست تقریبا.خونه های کوچیک و تو در تو .اوضاع خوبی نداره کلا.شاید نخواسته بفهمی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
میدون فرهنگ و ۲۴ متری هم جای خوبشه

دقیقا برعکس گفت.بهترین جای سعادت اباد همون بیست چهار متریه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
میخوام بدونم مگه چه فرقی دارن که دروغ گفته ، اصلا چی باعث شده دروغ بگه 😑🤦🏻‍♀️

خوب رک و راست بهش بگو 

بگو محل زندگی شخصیت ادمو تعیین نمیکنه 

من خوشم نمیاد دروغ بگی 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت