2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عرب‌ها متنفرم

از زبانی عربی هم همینطور

چرا؟

چون عربا ۱۴۰۰ سال پیش به ایران حمله کردن

خب اگه بگم انگلیسی‌ها ۱۰۰ سال پیش بخاطر قحطی ساختگی از ۲۰ میلیون ایرانی  ۸ میلیون نفر را کشتن از انگلیسی‌ها و زبان انگلیسی هم متنفر میشی؟ یا عِرق میهن پرستیت انتخابیه؟

تاپیک جالبی بود تریاک ساسانی اسلام عرب قادسیه  اسرائیل ی ها تحمیلی و شهدا همه قاطی پاتی داخلش بودن

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست

به نظرم شما ادامه نده چون اینجا جای بحثا تاریخی سیاسی مذهبی  نیست شما اگه قراری بحثی کنید بهتر جایی بحث کنید که اطلاعات درست داشته باشن باعث نشن بقیه هم دعوا کنن گمراه بشن مخصوصا که اینجا خیلی محیط خاله زنگی  

از عرب‌ها متنفرماز زبانی عربی هم همینطورچرا؟چون عربا ۱۴۰۰ سال پیش به ایران حمله کردنخب اگه بگم انگلی ...

من از عربا متنفرم

چون ایرانیامونو به بدترین شکل زجر دادن

از عربا متنفرم چون ایرانمونو غارت کردن

از عرب پرست متنفرم چون تاریخ کشورشو فروخته به اونا

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست

ولی کاش عرب ایران از عرب بقیه جاها جدا میکرد ما با اونا فرق داریم ما عرب ایرانیم

من عاشق عربا ایرانم ولی از عربرای بقیه کشوررا متنفررر

من از عربا متنفرمچون ایرانیامونو به بدترین شکل زجر دادناز عربا متنفرم چون ایرانمونو غارت کردناز عرب ...

انگلیس: ما هم‌داریم اینجا زحمت میکشیما

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من از عربا متنفرمچون ایرانیامونو به بدترین شکل زجر دادناز عربا متنفرم چون ایرانمونو غارت کردناز عرب ...

خب فقط اعراب؟

اون ۸ میلیون نفر که بر اثر قحطی مردن چی؟

کدوم عرب رو پرستش میکنن؟