2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یزدم، دخترخاله ام از تهران و یکی از دوستام از اصفهان اومدن اینجا و شکر خدا نتیجه گرفتن  ...

عزیزم کلنیک ناباروری رفتن یا بیمارستان مادر.؟

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
عزیزم با خوندن امضات بغض گرفتم ایشالا خدا این ماه بهت یه نینی سالم بده  چند وقته اقدامی

عزیزم سه سالو نیمه نمیدونی چقد زخم زبون بهم‌میزنن فقط خدا میدونه 😔😔

من خودم یزدم، دخترخاله ام از تهران و یکی از دوستام از اصفهان اومدن اینجا و شکر خدا نتیجه گرفتن  ...

ممنون میشم بگی پیش کدوم دکتر رفتن؟؟من باید برم یزد ماه آینده اگه خدا بخواد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من نوبت‌گرفتم  واسه دکتر افلاطون ولی نزاشتن ببینمش میگن مریض نمیبینه خیلی ناراحت شدم اخه همه تعریفشو میکنن 

سلام عزیزم. الهی که به زودی زود مامان بشی. قوی باش دوست خوبم. صبوری کن. بالاخره این در وا میشه. این شب سحر میشه. 

اگه دوست داشتی بیا تاپیک آخرم. خوشحالم میکنی. منتظرت هستم. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
عزیزم سه سالو نیمه نمیدونی چقد زخم زبون بهم‌میزنن فقط خدا میدونه 😔😔

درکت میکنم خیلی سخته منم یک سال نیم عذاب کشیدم افسردگی گرفتم تا اینکه این ماه خدا بهم بچه داد واقعا خیلی سخته خدا هیچ کسو با بچه امتحان نکنه ایشالا به تو هم بچه بده 

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
تاپیک آخرت در مورد چیه

عزیزم منم منتظر بودم. خدا بهم عنایت کرد. به شکرانه اش یه چله گرفتم...

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی