2777
2789
عنوان

شوهرم انگار دوسم نداره دیگه😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تنها بره بهتره تا من برم و تحقیر شم

اون کارایی که بهت گفتم بکن هم دیگه دعوا نکن هم اون حرفارو به مادرشوهرت بزن انقدر نذار تنها بره که بیشتر برن رو مخش و کاری کنت عزتو دست بکشه اتفاقا همه جا باهاش باش عاشقانه هم رفتار کت تا خار شه بره تو چشمشون اگرم چیزی گفتن بعد از اینکه اون حرفارو که بهت گفتن زدی بازم ادامه دان و زرت و پرت کردن تو دیگه هیچچی نگو سکوت بذار انقدر بگه تا بمیره تو انگار نه انگار بهت یه چیز بگم زن اونقدر که ازبی توجهی لجش میگیره و عذاب میکشه از حاضر جوابی عذاب نمیکشه به شوهرت هم بگو من فقط به احترام تو میام اینجا پس تو هم بهشون احترام زنت که دراصل احترام توعه رو داشته باشن

شوهرم تنها بره بهتره تا من برم و تحقیر شم

اگ مشکلی با این قضیه نداری و وقتی شوهرت بره خودخوری نمیکنی هرجور راحتی

چون من خودم تا وقتی شوهرم برگرده هزارتا فکرو خیال میاد تو ذهنم

بعدم اگ جلوشون دعوا نکنی و درست برخورد کنی چرا تحقیر شی

هعی خیلی سخته خیلی کاش بمیرم 

ببین عزیزم سخت نیس یه بار که انجام بدی میبینی سخت نیس 

چرا تو بمیری گلم دشمنات بمیرن

یه چیزی هم بگم هیچ وقت برات حرف بقیه تو زندگی مهم نباشه برا بقیه زندگی نکن فقط به فکر خودت باش اینرو از من همیشه داشته باش چون همشون دنبال منافع خودشونن موقع سختیها میذارن میرن