2777
2789
عنوان

چاپ عکس رایگان😍

164 بازدید | 14 پست

سلام خانوما یه برنامه میخوام بهتون معرفی بکنم که میتونید عکس رایگان چاپ کنین و با پست درب منزل تحویل بگیرید 

عکس ها خیلی با کیفیت چاپ میشن فقط کافیه از کدی که بهتون میدم استفاده بکنید تا بتونید 7تا عکس رایگان 10در15 چاپ کنین

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀

هان😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اگه میخای خاطراتت رو تو سه سوت چاپ کنی فرصت رو از دست نده!😉😉

همین الان با کد معرف من (۶۳۴۵۱۴۱۹) تو اپلیکیشن عکسـوت ثبت نام کن و چاپ ۷ عکس سایز ۱۰ × ۱۵ هدیه بگیر!

میتونی app عکسـوت رو از آدرس زیر دانلود کنی

https://axsoot.com/mobile

با عکسـوت تو سه سوت خاطراتت رو چاپ کن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابم میکنه؟؟

برنامه قابلیت های خیلی خوبی داره روی ماگ و تیشرت هم عکس چاپ میکنن

قاب میگیرن یا حتی روی تخته شاسی چاپ میکنن براتون 

ولی این 7 عکس بدون قاب و تخته شاسی هستن

اماکیفیتشون فوق العادس 

خودم دیروز بسته رو تحویل گرفتم خیلییییی خوشحال شدم