2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لقاح زودتر انجام شده باشه نشون میده ولی ازمن میشنوی بی بی چک قبل مودت نذار چون یوقت لانه گزینی درست انجام نشه پریود میشی میخوره تو حالت من خودم یک هفته یبارم ۴روز زودتر بی بی چک گذاشتم مارک وندفونشون داد ولی موقع مودم پریودشدم دکتر گفت یا شیمیایی بوده یا لانه گزینی ضعیف بوده براهمون قبلش نذار اصلا بعد مودت دیگه حتمنیه.انشاالله بارداری موفقییت امیزی داشته باشی

اگه لانه گزینی اتفاق بیفته و هورمون بارداری هم به اندازه ای ترشح شده باشه که بیبی نشون بده بله درسته ...

دیروز و دیشب فقط دوتا خط لک دیدم 

امروز شدید تر شده سینه هامم حساس نشدن

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  
من دو روز به موعد زدم هاله انداخت...هاله اش کاملا مشخص بود...روز موعد آز دادم بتام ۲۰۰ بود.... علا ...

من ۱۲ روز از موعدم گذشته بی بی چکزدم منفیه ولی پریودم نشدم .به نظر شما ممکنه باردار باشم؟؟تقریبا یکماه پیش رابطه داشتم

من ۱۲ روز از موعدم گذشته بی بی چکزدم منفیه ولی پریودم نشدم 

آز بده تا خیالت راحت بشه....ولی محاله بعد ۱۲ روز نشون نده

شاید هورمونات بهم ریخته...یا به خاطر اقدام به باداری رحم ت داره آماده میشه ....

آز بده تا خیالت راحت بشه....ولی محاله بعد ۱۲ روز نشون نده شاید هورمونات بهم ریخته...یا به خاطر اقدا ...

نه اصلانمیخوام باردار شم برای همین استرس دارم میترسمم برم آزمایشگاه به خاطر کرونا. خدا کنه باردار نباشم