الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورم دکتر زنان که مطبش توی کرج باشه و توی هتل گاندی سزارین انجام بده. خیلی تعریف بیمارستانش رو شنی ...
تو کرج همچین دکتری نیست من اکثر دکترای کرج و میشناسم بعدم کسی که از کرج بخاد بیاد تهران ۲-۳ تومن فقط دستمزد میگیره با هزینه بیمارستان کلی میشه ولی این دکتر احمدیان مطبش شهرک گلستانه به کرجم نزدیکه تو گوگل برن نظراتو راجع بهش بخون سزارین انجام میده تو تریتا ۶۵۰۰
منظورم دکتر زنان که مطبش توی کرج باشه و توی هتل گاندی سزارین انجام بده. خیلی تعریف بیمارستانش رو شنی ...
سلام عزيزم،من يه راهنمايي ميخواستم،ميخوام iui تعيين جنسيت انجام بدم،ديدم شما نتيجه نگرفتي،ميخواستم ببينم قبلش دكتر براي شما و همسرتون دازمايش و دارو نوشاه بود؟رژيم غذايي هم داشتين؟؟يكم راهنماييم ميكنيد؟؟
سلام عزيزم،من يه راهنمايي ميخواستم،ميخوام iui تعيين جنسيت انجام بدم،ديدم شما نتيجه نگرفتي،ميخواستم ب ...
بله ازمایشات کامل و عکس رنگی رحم . خداروشکر هیچ مشکلی هم نداشتیم. رژیم غذایی نیازی نیست فقط گفت نهایت از روز اول پریودت گرمیجات بخور. ولی متاسفانه نتیجه نداد و بعد طبیعی باردار شدم.