2777
2789
من فقط باهاش شکمم رو ماساژ میدم بیشتر برای ماساژ استفاده میکنن، خود سیاهدونه رو خب بخورید

من روغنشو از عطاری گرفته بودم برای ماساژ تیرویید ولی خیلی چرب میشه خوشم نمیاد دیگع استفاده کنم. تو بعضی سایتها شنیدم روغن سیاهدانه خوردنی هم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روغن سیاهدانه رو صبح به صبح ناشتا میخورم قبلا چند روز یکبار سرماخورده بودم دائم یه پام دکتر بود یه پام بیمارستان شدیدا سیستم ایمنی بدنم ضعیف بود از وقتی روغن سیاهدانه رو میخورم گوش شیطون کر دکتر نرفتم تا حس میکنم دارم سرما میخورم یه قاشق غذاخوری سرخالی ناشتا میخورم اگر سینوسام عفونت کنه یک قطره داخل هر بینی میریزم میسوزووووونه ولی بعدش خیییلی خوب میشم دیگه نه آمپولی میزنم نه میرم زیر سرم درسته گلورو میسوزونه اما بهتر از این داروهای شیمیایی و رفتن تو بیمارستانای آلوده به کروناس.. زیر شکم هم شب به شب بمالید رحم رو گرم میکنه برای ماساژ عالیه برای مو عالیه روند  سفید شدن مو کند میکنه کلا بجز مرگ برای هر دردی دواس پریودم رو منظم کرده توی سینه هام کیست دارم درد اونا رو کم کرده و خیلی چیزای دیگه

من روغن سیاهدانه رو صبح به صبح ناشتا میخورم قبلا چند روز یکبار سرماخورده بودم دائم یه پام دکتر بود ی ...

خیلی بدخور و چربه روغنشن. از عطاری پرسیدم گفت روغنش خوردنی نیست فقط مالیدنیه

من روغن سیاهدانه رو صبح به صبح ناشتا میخورم قبلا چند روز یکبار سرماخورده بودم دائم یه پام دکتر بود ی ...

روغن سیاهدانه برای ابرو  خیلی خوبه . البته اگه اصل باشه و خالص . من از عطاری آنلاین ویترین فود گرفتم خوب بود.  کلا روغن سیاه دانه روغن خیلی خوبیه واسه مو و رشد مو.