2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 58 پست

اولن بچتو هیچ جا نذار چون ممکنه ناقل باشه دوما ویتامین سی .. لیمو شیرین. دم نوش اویشن .. پونه..لیمو عسل هردوساعت یکبار حتماااا بخورید..‌ اب هویج عالیه... گوجه کبابی روزی یکی دوتا ....انشاالله ک زودتر خوب شید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش دوستای من هر کدوم چند بار گرفتن خوب شدن ان شاالله که زود خوب میشید

چند بار؟ تنگی نفسم داشتن؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
الان خونه نیست سرکار بود اونجا تستش مثبت شده نمیدونم میاد یا نه براش سوپ بپزم

چلو خورشتم میتونید بخورید مرغ کبابی خوبه اگه علائمتون خفیفه نگران نباشید دمنوش و میوه و سبزیجات بخورین کافیه

نگران شدم یع پسر کوچولو هم داریم جایی ندارم بذارم اونجا 😥🥺🥺

همسرتون کادر درمان کرونایی هاست؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
نه عزیزم فوریت پزشکی هستش کرونا هم بردع بیمارستان

انشالله بزودی بهبودی کامل پیدا میکنید😘

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
وای خدای من 😥😥

تاپیکھایہ قبل منو بخون۔ بچہ منم گرفت اما تقریبا ۴ ھفتہ بعد علائم نشون داد یک ھفتہ ای ھم خوب شد بعضیا بچہ ھا ھمون ھفتہ ھایہ اول علائم نشون میدن۔ نگران نباش فقط قوی باش من ترسیدہ بودم و استرس داشتم دیرتر خوب شدم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
چلو خورشتم میتونید بخورید مرغ کبابی خوبه اگه علائمتون خفیفه نگران نباشید دمنوش و میوه و سبزیجات بخور ...

ارع فعلآ خفیفه چند روز طول می‌کشه سع روز بود سردرد داشتیم و استخون درد دیروز حس بویایی نداشت بخاطر اون احتمال ذاد کرونا بشع چند روز می‌کشه؟؟

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.