2777
2789
عنوان

چرا انقدر خواب بد میبینم😭

123 بازدید | 22 پست

دیشب خیلی تو خواب ترسیدم

خواب دیدم رفتیم ی امامزاده شبانه

که کنارمون ی اتاقک هستش که ی زنه داره فریاد میزنه و ۸ تا بچه کنارشن و شیشه ها همه خونی ان و داره خودکشی میکنه و اون بچه ها گریه میکنن و همه اینا بی صدا بودد

خیلیییی ترسیدم

و انگار اصن از وجود ما با خبر نبودن

من از ترس ریدم به خودم

به خدا دیگه شبا نمیتونم بخابم.. دیشب بعد عمری یکم خوابیده بودم 

و اینکه خوابم نتیجه ذهنمه🤝 

و از چت جی پی تی ام پرسیدم نوتعبیر بود

خیلییی ترسناکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنت اشفته ست

به چت جی بی تی بگو چیکارکنم که خواب بد نبینم

من حتی تمرین میکنم خواب خاصی رو ببینم

انقدر میشه ادم روی خوابش کنترل داشته باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

وادافاک دختر این چی بود گفتی 

صدقه بده 

چیز ترسناک نبین نخون 

فکر نکن به اینچیزا 

با قرآن بخواب

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وادافاک دختر این چی بود گفتی صدقه بده چیز ترسناک نبین نخون فکر نکن به اینچیزا با قرآن بخواب

دیروز واسه اولین بار یوگا کردم 

ذهنم همه چی رو آورد واسم 

چت جی پی تی هم درباره هر کدوم از صحنه ها گفت برام 

و دقیقا مربوط به گذشته بود همه چی

لین تازه یکی از خواب‌خوابامه ینی ی خوابایی میبینم که تا چن روز تصمیم میگیرم نخوابم🤝

توروخدا دیگه نگو دختر بخدا خوابم نمی‌بره تصورشم افتضاحهههه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دیروز واسه اولین بار یوگا کردم ذهنم همه چی رو آورد واسم چت جی پی تی هم درباره هر کدوم از صحنه ها گفت ...

یوگا نکن دیگه😂🤦‍♀️