2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کرونا

364 بازدید | 58 پست

همسرم تستش مثبت شد کادر درمانه میدونستم میگیره با اینکه ما خیلی‌ مواظب بودیم جایی نمی‌رفتیم ولی خب منم از چند روز قبل مریض بودم همسرم هم امروز تستش مثبت شد قطعا منم دارم بگید چی کار کنم چی بخوریم با تجربه ها بیایین

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ھمسرت کہ بھتر میدونہ چی بخوری ۔ مایعات گرم۔ سوپ۔ چای زنجبیل۔عسل آبلیمو۔ ویتامین سی۔ زینک۔ چیزھایہ مقوی 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

ویتامین سی

زینک

ویتامین دی

اب سیب اب هویج لیمو و عسل به مقدار  زیااااااااااد هر چقدربیشتر مایعات بخورید ویروس بیشتری از بدنتون خارج میشه

غذاهای پروتئینی سبکمثل تخم مرغ و جوجه و گوجه کبابی

و استراحت مطلق در حدی که فقط برید سرویس 

دمنوش اویشن و بابونه هم خوبه 

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
ھمسرت کہ بھتر میدونہ چی بخوری ۔ مایعات گرم۔ سوپ۔ چای زنجبیل۔عسل آبلیمو۔ ویتامین سی۔ زینک۔ چیزھایہ مق ...

الان خونه نیست سرکار بود اونجا تستش مثبت شده نمیدونم میاد یا نه براش سوپ بپزم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
نگران شدم یع پسر کوچولو هم داریم جایی ندارم بذارم اونجا 😥🥺🥺

اونم میگیرہ اما شاید تا ۴ ھفتہ نشون ندہ بعد تب کنہ۔ نترس بچہ ھا سنگین نمیگیرن مایعات بھش زیاد بدہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم