2777
2789
عنوان

معاینات پزشکی😓😨😨بیاین کمک

908 بازدید | 8 پست

هر کسی رفته و تجربه داره یا اطلاع داره لطفا بگه که ما رو از استرس در بیاره

قد رو چطور اندازه گیری میکنن؟ با کفش یا بدون کفش؟

چشم ها رو چطور؟ خودت میگی چنده شماره چشمت یا برات انجام میدن؟

دیگه چی رو چک میکنن اونجا  و چی مهمه ؟

من فقط اینارو میدوستم برای فرهنگیان 

استارتر ببخشید تو تاپیکت اینو میگم میدونی یه تاپیک چندتا باید گزارش بخوره تا بسته بشه تاپیک تبلیغاتی رو میگم

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم استرس نداره قد رو بدون کفش

معاینه چشم هم مثل معاینه چشم موقعی که خواستی بری مدرسه بعلاوه دستگاه که ببینه چشمات خدایی نکرده معیوب هست یا نه

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم

قدو وزن . قد بدون کفش. چشم پیش متخصص آزمایش خون، سلامت اعصاب و روان ، قلب و تنفس و اینا البته خودشون نامه بهت میدم معروفیت میکنم به مرکز مورد اعتمادشون استرس ندارم که فقط  کاغذ بازیه😁