شوهرم میگه دون کن بریز آب میوه گیری هرچی که خوردیم هرچی هم که بزار فریزر یخ بزنه برا تابستون😅آینده نگره خب 😆
خب من بنظرتون چیکار کنم رُب انارم بلد نیستم.فک کنم این انارا گفت 100 کیلوئه.بیان کمک دوست جونیا.
راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پارسال دوست شوهرم ازباغشون چند جعبه اورد زیاد بودن دادم به یهخانم برام رب انار درس کرد
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
منم آیفون دارم ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
رب درست کن.انارو دون کن.تو یه قابلمهبریز و آبش کن.بزار بجوشه آروم.بعد دونه هاشو با آبکش جدا کن.به قوام رب گوجه که رسید خوبه.رنگش قهوه ای میشه
عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭 وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو) (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
پارسال دوست شوهرم ازباغشون چند جعبه اورد زیاد بودن دادم به یهخانم برام رب انار درس کرد
ما زیاد رب خور نیستم
دوتا شیشه مامانم رو جهیزیه داده هنوز دارمش🤣
ما زیاد رب خور نیستم دوتا شیشه مامانم رو جهیزیه داده هنوز دارمش🤣
پس ازنت سرچکن لواشک درس کن نصفشم آبشو بگیر
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍